Vodice - populárne letovisko v Severnej Dalmácii. Letný pobyt s ubytovaním v apartmánoch v dome Vlado len 350 metrov od kamienkovej pláže s priezračnou vodou. Ideálny pobyt pre rodiny, priateľov aj páry. Termíny na leto.
Vodice - populárne letovisko v Severnej Dalmácii. Letný pobyt s ubytovaním v apartmánoch v dome Vlado len 350 metrov od kamienkovej pláže s priezračnou vodou. Ideálny pobyt pre rodiny, priateľov aj páry. Termíny na leto.

Ubytovanie pre rodiny či priateľov v krásnych apartmánoch

Vlado je novo postavený trojposchodový dom (nechýba TV a WiFi pripojenie) s 9 priestrannými apartmánmi, vhodný predovšetkým pre skupiny priateľov alebo rodiny s deťmi.

Hlavné výhody ubytovania:

  • Len 350 metrov od kamienkovej pláže s pozvoľným vstupom do mora a krásne čistou vodou
  • Tichá lokalita mesta Vodice - Srima
  • Do centra mesta je to asi 1 km (môžete ísť po pláži alebo sa zviesť autobusom)

Vodice sa radia k najatraktívnejším a najvyhľadávanejším letoviskám Dalmácie. Nachádzajú sa v malebnej zátoke a ležia cca 12 km severne od Šibeniku.


K dispozícii sú tieto typy ubytovania:

  • Mono 3 - obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom, manželská posteľ s drevenou nadstavbou s ďalším lôžkom pre 1 osobu, sociálne zariadenie so sprchou, balkón.
  • Bilo 4 - obývacia izba s vybavenou kuchynskou linkou a rozkladacím gaučom pre dve osoby, samostatná spálňa s manželskou posteľou, sociálne zariadenie so sprchou, terasa, klimatizácia (za príplatok).
  • Trilo 4 - 1 samostatná spálňa s manželskou posteľou, 1 samostatná spálňa s manželskou posteľou alebo s 2 samostatnými lôžkami, obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom, sociálne zariadenie so sprchou, terasa, klimatizácia (za príplatok).
  • Trilo 6 - 1 samostatná spálňa s manželskou posteľou, 1 samostatná spálňa s manželskou posteľou alebo s 2 samostatnými lôžkami, obývacia izba s vybaveným kuchynským kútom a rozkladacím gaučom pre dve osoby, sociálne zariadenie so sprchou, terasa, klimatizácia (za príplatok).
  • Trilo 8 - 1 samostatná spálňa s manželskou posteľou a poschodovou posteľou, 1 samostatná spálňa s manželskou posteľou a poschodovou posteľou, obývacia izba s kuchynským kútom, sociálne zariadenie so sprchou, terasa, klimatizácia (za príplatok).

Letovisko ideálne pre rodinnú dovolenku

Letovisko môže ponúknuť príjemné promenády, ale aj športové a kultúrne vyžitie. Lákavým cieľom prechádzok je prístav, kde kotví množstvo jácht, výletných a rybárskych lodí. Obľúbené je aj trhovisko so širokou ponukou ovocia a zeleniny.

Stará časť mesta je tvorená malými kamennými námestíčkami a úzkymi uličkami s množstvom obchodíkov, taverien a štýlových reštaurácií, ktoré vytvárajú atmosféru mesta. Veselé a rušnejšie cez deň a pritom čarovné pri západe slnka - to sú Vodice, kde si prídu na svoje rodiny s deťmi, páry aj seniori.

Z Vodíc na výlet do NP Krka či do Šibeniku

Vodice sú tiež dobrým východiskovým bodom pre organizovanie výletov do blízkeho a vzdialenejšieho okolia.

  • 109 ostrovov a ostrovčekov národného parku Kornati.
  • Vodopády na rieke Krka.
  • Lodné výlety po okolí, rybolov.

Vlastná doprava alebo cesta s CK

Cesta z ČR do Dalmácie je oproti minulým rokom podstatne pohodlnejšia a rýchlejšia, pretože bola otvorená diaľnica až do Splitu. Vzdialenosť z Bratislavy 815 km.

Cestovná kancelária ponúka tiež možnosť autobusovej dopravy:

  • Dospelá osoba 2 490 Kč (odchod: Brno, Praha, Mikulov).
  • Deti do 11 rokov vrátane 2 290 Kč (odchod: Brno, Praha, Mikulov).
  • Ostatné odchodové miesta za príplatok na vyžiadanie v CK.

Cestovná kancelária For - Line pôsobí na trhu už 25 rokov a pýši sa tisíckami spokojných klientov, pre ktorých ochotný personál zariadil nezabudnuteľné dovolenky.

CK For-line

CK For-line

Dominikánské nám. 8 , Brno
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
FOR-LINE TOUR, s.r.o. IČ: 47903104


515 915 290

tour@forline.cz

Check In
Check Out
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie