Pytloun Wellness Travel Hotel *** stojí v pokojnej časti mesta s dobrou dostupnosťou ku Ski areálu Ještěd. Deň vám začne výdatnými raňajkami a potom si zájdete oddýchnuť do wellness centra Luxury Island Spa. Takto zrelaxovaní potom môžete vyraziť objavovať Liberec a jeho okolie.

O ubytovaní

Pytloun Wellness Travel Hotel *** bol zriadený v tichej lokalite Liberca v susedstve historickej zrubovej zástavby zo 17. storočia. V dostupnej vzdialenosti od ubytovania je možné navštíviť mnoho zaujímavých pamiatok.

Veľmi kurióznym miestom sú Valdštejnské domky (3 km) v libereckom Starom Meste. Ide o zvyšky polodrevenicových domov z konca 17. storočia, ku ktorým bola v 70. rokoch 20. storočia pristavaná stredná stavebná škola. Exteriér zostal zachovaný, ale v interiéri sú umiestnené pracovne niektorých stredoškolských učiteľov. Ulička, v ktorej domčeky stoja, je jednou z najužších v meste.

Odtiaľto je to kúsok k impozantnej Libereckej radnici, ktorá stojí na historickom námestí Dr. Edvarda Beneša. Novorenesančnú budovu postavil viedenský architekt Franz Neumann na konci 19. storočia a skúsenému oku určite neunikne podobnosť s rathausom vo Viedni. Radnica sa tiež objavila vo filme Spider-Man: Ďaleko od domova.

V historickom centre leží aj krásny zámocký park (3,1 km) a zámok. Vnútorné priestory poskytujú domov jednej z najväčších expozícií skla na svete.

Pravdepodobne najznámejším symbolom mesta je hotel a televízny vysielač na vrchu Ještěd (5,3 km). Stavba bola dokončená v prvej polovici 70. rokov minulého storočia a k panoráme mesta neodmysliteľne patrí. Slúži zároveň ako rozhľadňa.

Kde budete spať?

Izba Comfort je vhodný na ubytovanie dvoch osôb, ale ponúka aj možnosť jednej prístelky. Do jeho vybavenia patrí priestranná manželská posteľ, televízia so satelitným prijímačom aj WiFi. Zároveň je vybavená čajovým a kávovým setom s rýchlovarnou kanvicou. K dispozícii vám bude vlastná kúpeľňa so sociálnym zariadením a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Vaše rána budú veľmi príjemné. Po celú dobu pobytu si totiž budete pochutnávať na výdatných raňajkách formou bufetu priamo v hoteli. Nezabudnite, ide o najdôležitejšie jedlo dňa.

Kde budete relaxovať?

Hotel disponuje vlastným wellness centrom Luxury Island Spa. V rámci relaxácie a odpočinku môžete využiť vonkajší bazén so slanou vodou , fínsku saunu alebo vírivku. Vnútri budovy si potom môžete vydýchnuť v soľno-bylinkovej saune. K vašim službám sú aj špecializovaní maséri a bohatá ponuka masáží, počas ktorých sa určite skvele uvoľníte.

Pytloun Wellness Travel Hotel ***

Pytloun Wellness Travel Hotel ***

Volgogradská 29/10 , Liberec
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
PWTH Management s.r.o. IČ: 09309306


770 158 140

reservations.travel@pytloun-hotels.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
za 265 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Detské ihrisko
Lyžiareň
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
2,3 km
Zjazdovka
3,8 km