Užite si vianočný či silvestrovský pobyt v centre Mariánskych Lázní s výhľadom na Spievajúcu fontánu a len pár krokov od kolonád. Hotel Kriváň **** ponúka ubytovanie v útulných izbách, chutnú stravu vo forme polpenzie a denne kávu s dezertom. K tomu vás čaká poriadna dávka relaxácie vo vírivke, saune či počas vami zvolenej procedúry. Tešte sa aj na slávnostnú vianočnú večeru či silvestrovský bufet a hudobný program.

O ubytovaní

Nedávno otvorený Hotel Kriváň **** sa nachádza v samom centre Mariánskych Lázní obklopený kúpeľnými parkami. Krátkou prechádzkou sa ľahko dostanete na Hlavnú kúpeľnú kolonádu (200 m) so Spievajúcou fontánou. Blahodarnú minerálnu vodu môžete ochutnať z viac než 40 miestnych prameňov. Rudolfov a Karolínin prameň nájdete na Hlavnej kolonáde. Prameň Alexandra vyviera priamo v hoteli. Expozíciu viac ako 70 miniatúr významných stavieb z celého Česka ponúka Park Bohemium (2,5 km). V nádhernej okolitej krajine je veľa vyhliadok, napríklad Clementsova (2 km), Mescéryho (2 km) či Hemelík (1 km). Milovníci golfu si svoj obľúbený šport môžu zahrať na niekoľkých vynikajúcich ihriskách. Najstaršie českej golfové ihrisko Royal Golf Club je z hotela vzdialené 3 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej izbe Standard, v ktorej nájdete manželskú posteľ, WiFi pripojenie, satelitnú televíziu a tiež chladničku. Za poplatok je možné využiť aj trezor. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa so sprchou. K dispozícii sú za príplatok tiež izby s výhľadom na kolonádu či balkónom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na bohatých raňajkách formou bufetu. Večer vás zase čaká štvorchodové menu - polievka, hlavné jedlo (to si vyberiete zo 4 pokrmov), šalátový bufet a dezert. Kedykoľvek počas dňa si môžete dopriať kávu, čaj, horúcu čokoládu a dezert, malú desiatu či kokteil.

Kde budete relaxovať?

Za relaxáciou sa vydajte do hotelového wellness centra, kde na vás čaká vírivka a parná sauna. Dopriať si tu môžete aj niektorú z procedúr - inhalácie, parafín, zábal, masáž a ďalšie.

Hotel Kriváň ****

Hotel Kriváň ****

Masarykova 17/15 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
NS Hotel s.r.o. IČ: 26381834


+420 720 020 430

krivan.ml@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Hotel neponúka parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
0,9 km