Vyrazte na dovolenku na južnú Moravu neďaleko Hustopečí a vodnej nádrže Nové Mlýny. V Hoteli Kurdějov *** si užijete skvelý pobyt. Čaká vás skvelá polpenzia a fľaša vína. K dispozícii je tu aj bowling a tenis.

O ubytovaní

Hotel Kurdějov *** sa skladá z niekoľkých hotelových budov ležiacich v malebnej juhomoravskej obci Kurdějov. Čaká tu na vás moderné ubytovanie, športové vyžitie, atraktívne možnosti výletov a, samozrejme, vynikajúce jedlo a pitie.

Kurdějov je obklopený krásnou juhomoravskou prírodou. Počas prechádzky si tak môžete prezrieť napríklad prírodné pamiatky Kamenný vrch (1,4 km), stepné pláne Lipiny (3,2 km) alebo Predné kopaniny (3,6 km). Prehliadnuť si môžete aj botanickú rarita - Mandľové sady. Informácie aj zaujímavosti o týchto stromoch sa dozviete na náučnom chodníku a celý sad si prezriete z Mandľovej rozhľadne (3,4 km).

Pešo či na bicykli sa ľahko dostanete do vinárskej obce Hustopeče (3 km), kde okrem mnohých vínnych pivničiek láka na návštevu mestské múzeum a galéria s expozíciou venovanou vinárstvu. Na nádvorí s arkádami a studňou objavíte pieskovcovú plastiku kvasinky vínnej s obvodom 167 cm. Za letným osviežením sa vydajte na mestské kúpalisko s aquaparkom (3,5 km).

Pestré možnosti vyžitia po celý rok ponúka neďaleká vodná nádrž Nové Mlýny (15 km). V obci Pasohlávky ležiace na brehu nádrže nájdete obľúbený Aqualand Moravia (22 km), kde si užijete vodné radovánky aj dokonalý relax po celý rok. Skvelými výletnými cieľmi sú tiež nádherné historické mesto Mikulov (30 km) s krásnym zámkom alebo pamiatka UNESCO – Lednicko-valtický areál (32 km). Tento krajinný celok s plochou viac ako 300 km² ponúka mnoho zaujímavostí, ako je napríklad 23 metrov vysoký Obelisk, Janův hrad, Minaret, Lovecký kaštieľ, Apollónov chrám, kolonádu na Reistne a mnoho ďalšieho.

Kde budete spať?

Rezort sa skladá z celkom 4 hotelových budov. Či už budete ubytovaní v ktorejkoľvek z nich, môžete sa tešiť na komfortnú dvojlôžkovú izbu s vlastnou kúpeľňou a WiFi pripojením.

Hotelový dom Tenis je stredobodom areálu a jeho súčasťou je reštaurácia, vínna pivnica, tenisová hala a bowlingové dráhy. Izby sú vybavené v rustikálnom štýle a dominuje v nich drevo.

Hotelový dom Kaskáda ponúka ubytovanie v moderne vybavených izbách s klimatizáciou a minibarom. Tento dom má priestrannú terasu, z ktorej sa môžete kochať krásnym výhľadom.

Hotelový dom Vinař disponuje vyhliadkovou terasou a historickými vínnymi pivnicami, v ktorých je umiestnená vinotéka hotela.

Hotelový dom Adina je ideálnou voľbou pre hostí, ktorí preferujú moderne vybavené izby.

Na čom si pochutnáte?

O skvelé zážitky vašich chuťových buniek sa postarajú lahodné pokrmy pripravené z najkvalitnejších miestnych surovín. Každé ráno sa posilníte pri bohatých bufetových raňajkách. Večer sa potom tešte na servírované večere s dvoma chodmi.

Výborné jedlo skvele doplní lahodné miestne víno či sekty z viac ako 300 rokov starej vínnej pivnice. V jeho priestoroch pravidelne prebiehajú degustácie, počas ktorých víno z miestnych viníc ochutnáte a dozviete sa o ňom aj zaujímavé informácie.

Niečo naviac

Pre aktívnych hostí je k dispozícii multifunkčná hala. Večernú zábavu si užijete pri bowlingu, ktorý si zahráte na jednej zo štyroch dráh.

Hotel Kurdějov ***

Hotel Kurdějov ***

Kurdějov 88 , Kurdějov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Kurdějov a.s. IČ: 26312034


+420 519 411 381

info@hotelkurdejov.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 450 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,4 km
Vzdialenosť od jazera
13 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
25 km