Vydajte sa do jesenického mestečka Zlatej Hory a užite si okolitú prírodu aj atrakcie. Penzión Franz ponúka komfortné izby, raňajky formou bufetu a tiež relaxáciu na 1 hodinu v privátnej vírivke. Za príplatok si užite aj saunu či kúpeľ. Pokiaľ radi spoznávate nové miesta na bicykli, poteší vás, že je k dispozícii úschovňa bicyklov. Deti do 3 rokov majú pobyt zadarmo.

O ubytovaní

Penzión Franz sa nachádza v horskej osade Rejvíz, čo je najvyššie položená obec v Sliezsku. Počas dovolenky v srdci Jeseníkov si užijete výlety, hubárčenie aj najrôznejšie športové aktivity v malebnej lokalite s výnimočne čistým vzduchom.

Osadu Rejvíz tvoria predovšetkým drevenice rozmiestnené okolo cesty. V jadre dediny nájdete krásny kostol a múzeum Tkalcovna (300 m) dokumentujúcu históriu tradičných remesiel na Zlatohorsku. Náučný chodník Rejvíz s dĺžkou 3 km vás zavedie do stredu rozsiahleho rašeliniská a k Veľkému machovému jazierku (3,5 km). Po početných turistických chodníkoch sa dostanete napríklad na rozhľadňu Zlatý chlum (6 km), k zrúcanine strážneho hradu Koberštejn (4 km) alebo ku skalnému útvaru Kazateľne (5 km). Skvelými výletnými cieľmi sú tiež hora Praděd (24 km), Zlatokopecký skanzen (5,4 km) alebo Poštová štola pri Zlatých Horách (11 km).

V zime môžete nádhernú jesenickú prírodu spoznávať po mnohých kilometroch bežeckých trás. Za lyžovaním vyrazte do ski areálov U Pekina (4 km) alebo Příčná v Zlatých Horách (8 km).

Kde budete spať?

Pohodlie počas pobytu nájdete vo dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. V izbe aj celom penzióne je k dispozícii WiFi pripojenie.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno pobytu si pochutnáte na raňajkách vo forme bufetu.

Kde budete relaxovať?

Príjemné chvíle odpočinku a pohody zažijete vo wellness centre. Nájdete tu fínsku a parnú saunu, vírivku, Kneippov chodník a relaxačnú zónu. Dopriať si tu môžete príjemné liečebné kúpele, po ktorých sa budete cítiť parádne.

Penzion Franz

Penzion Franz

Rejviz 1 , Zlaté Hory - Rejvíz
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
alcrude s.r.o IČ: 14388138


733 300 888

rezervace@dovolenarejviz.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
90 m
Zjazdovka
4,3 km