Užite si týždenný pobyt v kúpeľnom meste plný kúpeľných procedúr. Hotel Jestřabí *** ponúka ubytovanie v izbách Komfort a chutnú stravu formou polpenzie. Tešte sa tiež na 6 procedúr ako sú masáže, kúpele a zábaly. Počas pobytu vás čaká aj pitná kúra miestnych minerálnych vôd.

O ubytovaní

Hotel Jestřabí *** je kúpeľný hotel v Luhačoviciach a nachádza sa priamo v tunajšom kúpeľnom parku - v hotovej oáze pokoja a pohody. Budova je postavená v typickej architektúre D. Jurkoviča a vo vnútri nájdete štýlový interiér, ktorý vás bude lákať na relaxáciu.

Z hotela to budete mať blízko k luhačovickým pamiatkam ako sú Bruselská fontána (300 m), Kúpeľná kolonáda (550 m), prameň Vincentka (550 m) či prameň Ottovka (850 m). Určite nevynechajte ani ďalšie lákadlá ako je Hudobný pavilón (10 m), jazierko lásky (3,7 km) alebo napríklad Múzeum Luhačovického Zálesia (1,4 km). Zájdite si aj do Japonskej záhrady (55 m), kde si užijete pokojné rozjímanie uprostred mesta.

Na výlet sa môžete vydať do Zlína, ktorý je od Luhačovíc vzdialený len cca 20 km. K hlavným atrakciám tu patrí Obuvnícke múzeum v Baťovom mrakodrape alebo Múzeum Juhovýchodnej Moravy. Za návštevu stojí aj štvorkrídlový zlínsky zámok, ktorý v súčasnosti poskytuje priestor najrôznejším výstavám a jarmokom. Kúsok od mesta potom nájdete novogotický zámok Lešná (25 km) so zoologickou záhradou, ktorá je považovaná za jednu z najkrajších v Českej republike.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe Komfort s dreveným nábytkom a interiérom v klasickom kúpeľnom štýle. K dispozícii budete mať televíziu, WiFi pripojením, telefónom, minibarom a vlastnou kúpeľňou so sprchou a fénom. Z okien izieb si užijete výhľad do parku.

Na čom si pochutnáte?

V jedálni Hotela Jestřabí *** sa každý deň podávajú raňajky formou bufetu. Obedy a večere sa servírujú v neďalekom Spoločenskom dome vzdialenom cca 450 metrov, kde pripravujú typickú českú i medzinárodnú stravu.

Kde budete relaxovať?

Hotel nemá vlastné wellness či liečebné centrum, ale ponúka zabezpečenie rôznych procedúr v blízkych zariadeniach ako sú Kúpeľná poliklinika, Centrálne kúpele, Inhalatorium a ďalšie.

Hotel Jestřábí ***

Hotel Jestřábí ***

L. Janáčka 238 , Luhačovice
Česká republika

+420577682700

gregurkova@lazneluhacovice.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 09:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Zastávka
10 m

Tipy na výlet

Luhačovice

LuhačoviceTip na výlet

Najobľúbenejšie moravské kúpele Luhačovice ponúkajú veľa možností trávenia voľného času od rôznych športových aktivít cez výlety k blízkym pamiatkam až po prechádzky po kolonáde spojené s popíjaním minerálnych prameňov a vychutnávaním kúpeľných oblátok. Zájsť si môžete aj k blízkej priehrade, zarybárčiť si, prejsť sa na vodnom bicykli alebo si užívať krásny vzduch v miestnych alejach a parkoch. Neodolateľné čaro mesto získalo vďaka súboru stavieb architekta Dušana Jurkoviča.

Čo patrí medzi skvosty Luhačovíc?

  • Jurkovičov dom a súbor ďalších stavieb v štýle ľudovej secesie.
  • Kúpeľný park
  • Kúpeľná kolonáda

Za relaxáciou zamierte do Mestskej plavárne Luhačovice alebo na pokojnú prechádzku k jazierku lásky. Za poznaním sa vydajte do Múzea luhačovického Zálesí.

Viac informácií
Luhačovická kolonáda
Luhačovická kolonáda
Luhačovické pramene
Luhačovické pramene
Mestská plaváreň Luhačovice
Mestská plaváreň Luhačovice