Doprajte si zaslúžený odpočinok v obklopení skutočného luxusu. Vydajte sa za ním do 4* Spa Hotela Ulrika v Karlových Varoch. Užijete si tu neobmedzený vstup do plaveckého bazéna, Aqua zóny aj do saunového sveta. Po konzultácii s lekárom na vás čaká 5 až 10 procedúr, ktoré ozdravia vaše telo aj myseľ. O dostatok energie na prechádzky aj oddych sa postará lahodná polpenzia v zrekonštruovanej hotelovej reštaurácii s parádnou etrasou.

O ubytovaní

Spa Hotel Ulrika **** ponúka luxusné ubytovanie v štýle art deco pre náročných hostí v blízkosti prekrásnych karlovarských kolonád a ďalších zaujímavých miest. Z hotela za chvíľku dôjdete na Sadovú kolonádu (200 m) a k brehom riečky Teplá. Potom stačí pokračovať cez Mlýnskú kolonádu (300 m) a Tržní kolonádu (400 m) až k Vřídelní kolonáde (500 m) so slávnym prameňom Vřídlo. Tu môžete absolvovať veľmi zaujímavú exkurziu do podzemia Vřídelní kolonády.

Za krásnymi výhľadmi na kúpeľné mesto sa vydajte na niektorú z mnohých vyhliadok. Príjemnou prechádzkou ľahko dôjdete na vyhliadku Rohanův Kříž (1,5 km). K rozhľadni Diana (2,6 km) sa môžete nechať vyviezť lanovkou.

Za vprehliadku stojí expozícia Múzea Jana Bechera (1,2 km) alebo sklárne Moser (1,4 km). V priebehu celého roka si môžete užiť vianočnú atmosféru vo Vianočnom dome, ktorý ponúka unikátnu celoročnú výstavu vianočných ozdôb a dekorácií. Počas zimy môžete kúpeľný pobyt spojiť s výletmi na bežkách alebo s lyžovaním v ski areáloch na Božom Dare (27 km) či na Klínovci (30 km).

Kde budete spať?

Počas svojho pobytu budete ubytovaní v priestrannej dvojlôžkovej izbe vybavenej zariadením v štýle art deco. Okrem postele typu king size v izbe nájdete písací stôl, klimatizáciu, LCD TV, trezor a telefón. Súčasťou je aj vlastná kúpeľňa so sprchovacím kútom a fénom. WiFi pripojenie je hosťom dostupné vo všetkých priestoroch hotela.

Na čom si pochutnáte?

Skvelé gastronomické zážitky si budete užívať v zrekonštruovanej reštaurácii s vnútornou časťou s bohatou lustrovou výzdobou a presklenou terasou s krásnym výhľadom na Sadovú ulicu. Každé ráno sa môžete tešiť na bohaté raňajky vo forme bufetu alebo výberom z menu. Dokonalým zakončením každého dňa potom bude výborná večera, ktorá má opäť formu bufetu alebo servírovaného menu.

Predovšetkým v teplejších mesiacoch je obľúbeným miestom hotelových hostí Café Terasa s krásnym výhľadom na kúpeľné mesto a lesy. V ponuke je tu napríklad ľahké občerstvenie, vynikajúce kávy a domáce dezerty. Večer si svoj obľúbený drink môžete dať v lobby bare so štýlovým interiérom vrátane mramorového krbu.

Kde budete relaxovať?

Moderné hotelové wellness centrum s plaveckým športovým bazénom a masážnym bazénom je dokonalým miestom na ničím nerušenú relaxáciu. Jeho súčasťou je tiež nový aquakomplex, kde môžete odpočívať v relaxačnom bazéne s protiprúdom a lagúnou, vo vírivke s farebnou terapiou či na Kneippovom chodníku. Saunový svet ponúka hneď 4 typy sáun: fínsku, tureckú parnú, ruskú baňa a infrasaunu. Vedzte, že v Karlových Varoch takto pôsobivé wellness centrum už nenájdete.

O vaše zdravie bude dokonale postarané vo dvojposchodovom medicínskom centre s najnovším zdravotným zariadením a tímom odborníkov. Pod dohľadom kúpeľného lekára si tu môžete dopriať mnoho druhov liečebných procedúr, ako sú zábaly, kúpele, profesionálne masáže, laserová terapia, lymfodrenáže, ozonoterapie a mnoho ďalších.

Niečo naviac

Spa Hotel Ulrika **** sa opiera o viac ako 25 rokov skúseností na trhu kúpeľníctva a cestovného ruchu. V roku prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a dnes svojich hostí víta v modernom hotelovom komplexe. Súčasná podoba v štýle art deco v sebe kombinuje ducha času, historických epoch aj najnovších objavov a štýlu.

Hotel sa pýši medzinárodným aj českým ocenením za profesionálne služby a vybavenie a je tak pripravený splniť všetky požiadavky aj tých najnáročnejších hostí.

Zaujímavosťou je, že si tu môžete zahrať biliard na najväčšom biliardovom stole v Karlových Varoch.

Spa Hotel Ulrika ****

Spa Hotel Ulrika ****

Sadová 875/16 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel ULRIKA, s.r.o. IČ: 46884645


+420 353 243 555

reservation@spa-ulrika.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Hotel nemá žiadne parkovacie možnosti, parkovanie je možné iba v okolí hotela

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,9 km
Zastávka
0,3 km