Doprajte si romantický pobyt len 230 m od krásneho zámku Loket. Ubytovaní budete v Hoteli Císař Ferdinand, alebo Hoteli St. Florian, kde sa tešte na komfortné izby a chutnú polpenziu. V cene balíčka je aj vstupenka do pivného múzea, pivovaru a unikátneho múzea kúpeľných pohárikov. Čaká vás aj pivo ako darček na rozlúčku a 10 % zľava na nákup v pivnom obchodíku.

O ubytovaní

Hotelový komplex F&F Hotels Loket ponúka ubytovanie v Hoteli Císář Ferdinand a Hoteli St. Florian ležiacich priamo v historickom srdci nádherného mesta Loket. Oba hotely sa nachádzajú v zrekonštruovaných historických budovách a ponúkajú krásny výhľad na kráľovský hrad a prírodný amfiteáter.

Priamo v budove Hotela Císař Ferdinand sa nachádza pivovarské minimúzeum a múzeum Dr. Payera s najväčšou svetovou zbierkou historických kúpeľných pohárikov. K stredovekému hradu Loket (150 m) so zaujímavými prehliadkovými okruhmi a skvelou expozíciou o tortúre dôjdete z hotelov behom pár minút. Hrad sa vypína na skalnatom ostrohu a z troch strán je obklopený riekou Ohří. Z jeho hradieb budete mať úchvatný výhľad do okolitej krajiny. Na rozprávkovom loketskom námestí môžete navštíviť Múzeum tajných spolkov (130 m). Na prízemí loketskej rane barokovej radnici sídli mestská knižnica s expozíciou umeleckej knižnej väzby (100 m).

Za jedinečným prírodným úkazom sa vydajte na Svatošské skály (7 km) s množstvom skalných pilierov, hranolov a ihlanov. Veľmi atraktívnym výletným cieľom je tiež neďaleké kúpeľné mesto Karlove Vary, kde sa môžete prejsť po kolonádach, napiť sa liečivých prameňov alebo napríklad navštíviť múzeum Becherovky (14 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadenej dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou. V budovách oboch hotelov je možné sa pripojiť k WiFi pripojeniu zadarmo.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na bohatých raňajkách vo forme bufetu. Večere majú podobu dvojchodového menu. Počas pobytu rozhodne odporúčame navštíviť rodinný pivovar Svatý Florian, ktorý je súčasťou hotela Císař Ferdinand.

F&F Hotels Loket

F&F Hotels Loket

T.G.Masaryka 109/53 , Loket
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ivana Lojínová IČ: 13841289


+420 352 327 100

info@hotel-loket.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Hotel nedisponuje vlastným parkoviskom.

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Zastávka
0,4 km