Vydajte sa zdolať Snežku a pokochať sa krásnou prírodou do Krkonôš. Hotel Zátiší *** nájdete priamo v obľúbenom Špindlerovom Mlýne odkiaľ budete mať všetky turistické lákadlá a atrakcie na dosah. V cene je chutná polpenzia a tiež vstup do wellness centra s rímskymi kúpeľmi, bazénom, vírivkou a saunou.

O ubytovaní

Hotel Zátišie *** sa nachádza v obklopení nádhernej krkonošskej prírody priamo v Špindlerovom Mlýne. Či už patríte medzi milovníkov zimných športov, túžite po pokoji a relaxácii alebo milujete výlety pešo aj na bicykli nádhernou krajinou, pobyt tu si rozhodne užijete. Hotel leží iba 200 m od ski areálu. Na svahoch tu nájdete 14 lanoviek a vlekov obsluhujúcich zjazdovky rôznych úrovní obťažnosti s celkovou dĺžkou 25 km. Okolím vedie mnoho upravovaných bežeckých stôp, ktoré zaiste potešia priaznivcov bielych tratí. Skvelé možnosti tu čakajú aj na turistov a cykloturistov. Rozvetvená sieť trás vás zavedie napríklad k priehrade Labská (3 km), na vrch Medvědín (7 km) alebo do údolia Bieleho Labe (7 km). Banícky chodník vás zase prevedie údolím Sv. Petra s prekrásnymi prírodnými úkazmi i zvyškami dávnych štôlní. Za adrenalínovými zážitkami sa vydajte na bobovú dráhu (2,5 km) alebo do Adventure parku (2 km). Počas celého roka je v prevádzke aj Aquapark Špindlerův Mlýn (2,5 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlne zariadenej dvojlôžkovej izbe vybavenej WiFi pripojením, LCD televíziou, minibarom a telefónom. Súčasťou je tiež vlastná kúpeľňa s fénom. Za príplatok je možné zaistiť priestrannejšiu izbu s možnosťou prístelky.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si pochutnáte na tradičných českých jedlách v modernom poňatí aj medzinárodných špecialitách. Veľký dôraz je kladený na čerstvosť a lokálny pôvod surovín. Každý deň pobytu zahájite raňajkami vo forme bufetu. Počas dňa je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večere majú podobu servírovaného menu s 3 chodmi so šalátovým bufetom. Za príjemným večerným posedením s pohárom v ruke a zábavou môžete vyraziť do hotelového baru ZABARu, ktorého súčasťou sú bowlingové dráhy, biliardové stoly a 2 priestranné detské herne.

Kde budete relaxovať?

Na všetky starosti všedných dní zabudnete vo wellness s fínskou saunou a vírivkou.

Cestujete s deťmi?

Veľa zábavy čaká na malých hostí v dvoch priestranných herniach a na vonkajšom ihrisku so šmykľavkou, trampolínou a ďalšími atrakciami.

Hotel Zátiší *** (Špindlerův Mlýn)

Hotel Zátiší *** (Špindlerův Mlýn)

Špindlerův Mlýn 46 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
NAVATEL a.s. IČ: 28416538


499 433 368

zatisi@hotel-zatisi.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1,5 km
Vzdialenosť od jazera
2,5 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
2 km
Zjazdovka
0,2 km