Vydajte sa za odpočinkom do Karlových Varov, užite si prechádzky po kolonádach, liečivé pramene i chutné oblátky. V Spa Hoteli Anglický Dvůr **** na vás čakajú chutné raňajky, privátne wellness centrum so saunami, soľnou jaskyňou a Kneippovým chodníkom a tiež 2 procedúry - relaxačná masáž a kúpeľ podľa výberu.

O ubytovaní

Spa Hotel Anglický Dvůr **** nájdete centre Karlových Varov v historickej budove z 19. storočia. Z hotela sa behom pár minút chôdze dostanete k brehom riečky Teplá, pozdĺž ktorej sa prejdete po slávnych karlovarských kolonádach. Z najbližšej Sadovej kolonády (300 m) sa cez Mlýnskú (600 m) a Tržní (700 m) kolonádu dostanete až na Vřídelní kolonádu (800 m). Tu môžete ochutnať legendárny prameň Vřídlo a taktiež absolvovať zaujímavú exkurziu do podzemia.

Milovníci architektúry i sladkých dobrôt by od kolonád mali pokračovať až k ikonickej budove grandhotela Pupp (1 km), v ktorého kaviarni je možné ochutnať originálnu Pupp tortu a ďalšie výnimočné špeciality. Od hotela je potom možné sa pešo či lanovkou dostať k rozhľadni Diana (2,2 km), z ktorej uvidíte celé kúpele ako na dlani. Za ďalšími krásnymi výhľadmi sa vydajte napríklad na vyhliadku Karola IV. (1,4 km) alebo k vyhliadke Tři Kříže (2,5 km) na druhej strane rieky Teplá.

Počas dovolenky v Karlových Varoch odporúčame aj návštevu múzea Becherovky (1 km) a sklárne Moser s predajnou galériou (1,3 km), kde pre svojich blízkych nakúpite originálne suveníry.

Svoje obľúbené zimné športy si užijete v neďalekých skiareáloch na Božom Dare (28 km), na Klínovci (30 km) alebo v Jáchymove (22 km).

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standard je okrem pohodlnej postele vybavená WiFi pripojením, televíziou, chladničkou, telefónom, trezorom a, samozrejme, tiež vlastnou kúpeľňou s fénom a setom kozmetiky.

Na čom si pochutnáte?

Ráno robí deň, a tak každý deň pobytu zahájite bohatými raňajkami vo forme bufetu. V ponuke nájdete čerstvé, chutné a zdravé pokrmy českej, ruskej i medzinárodnej kuchyne. Večera pre hotelových hostí majú formu výberu z menu a je počas nich k dispozícii stôl s predjedlami, šalátmi a dezertami.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness so saunou, Kneippovým chodníkom a soľnou jaskyňou. Dopriať si tu môžete aj mnoho rozmanitých druhov masáží a liečebných procedúr od profesionálneho personálu.

Spa Hotel Anglický Dvůr ****

Spa Hotel Anglický Dvůr ****

Sadová 956/28 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Carlsbad Hotels Group s.r.o. IČ: 09253335


+420 735 069 601

info@anglickydvur.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 250 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 400 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1,1 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
28 km
Zjazdovka
15 km