Sadnite si ako vodič či spolujazdec do legendárneho športiaku Chevrolet Camaro! Vydajte sa za cestným dobrodružstvom a spoznajte na vlastnej koži, čo toto ikonické auto dokáže.

Ktorý milovník rýchlych áut by netúžil nasadnúť do amerického športiaku Chevrolet Camaro a užiť si spanilú jazdu ako vodič či spolujazdec, a to na dobu 15 až 60 minút?

Verte, že každú sekundu v tomto aute s mohutnou karosériou a atmosférickým motorom si vychutnáte naplno. 461 koní pod kapotou sa postará o dostatok adrenalínu aj zábavy po celú vašu jazdu.

Pohonné hmoty sú zahrnuté v cene a rovnako tak počet kilometrov, ktoré stihnete nabehnúť, je úplne vo vašej réžii. Vaše cestné dobrodružstvo tak bude obmedzené iba rýchlostnými limitmi.

Pokiaľ za volant zasadnete sami ako vodič, môžete do auta prizvať až 3 ďalších spolujazdcov vrátane detí. V prípade, že si na samostatnú jazdu netrúfate, prevezme riadenie skúsený profesionálny inštruktor a v tomto prípade mu môžu robiť spoločnosť celkom 3 spolujazdci. Verte, že spoločnosti priateľov či rodiny bude zážitok ešte lepší!