Vydajte sa do Hotela Baťov *** v Otrokoviciach neďaleko známeho Baťovho kanála a užite si "všetcy krásy" Slovácka. Na dosah máte Zlín, Kroměříž i Luhačovice. Okrem výbornej polpenzie sa už môžete tešiť na exotické aj domáce zvieratá do ZOO Lešná Zlín.

Vedeli ste, že…?

Hotel Baťov *** bol postavený v roku 1936, a to známou firmou Baťa. Išlo o projekt svetoznámeho architekta prof. Ing. Karfíka. Hotel sa stal najvýznamnejším objektom zlínskeho funkcionalizmu. Na jeho streche je dokonca umiestnená replika v tvare vrtule ako spomienka na tragédiu Tomáša Baťu, ktorý zomrel pádom lietadla v areáli súčasnej Tomy neďaleko od hotela.


O ubytovaní

Funkcionalistický Hotel Baťov *** sa nachádza v rovnomennej pokojnej mestskej štvrti v Otrokoviciach.Zlín (14 km) aj krásny Kroměříž (27,5 km) sú v dojazdovej vzdialenosti cca 20 minút, za návštevu rozhodne stoja zalesnené kopce blízkych Chřibov.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 45 komfortných izieb vo svetlých farbách. Súčasťou vybavenia je televízia, WiFi a vlastná kúpeľňa s fénom. Niektoré izby majú tiež vonkajšiu terasu.

Na čom si pochutnáte?

Tešiť sa môžete na bohaté bufetové raňajky (možnosť raňajkového balíčka) a servírované večere s dvomi chodmi, ktoré sa podávajú v hotelovej reštaurácii Flora alebo Moravská pivnice. Pre maškrtné jazýčky je dokonca k dispozícii aj cukráreň.

Hotel Baťov ***

Hotel Baťov ***

Tylova 727 , Otrokovice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Baťov, Otrokovice s.r.o. IČ: 26220482


+420 577 650 111

recepce@spolecenskydum.cz

Check In
14:00 - 18:30
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,8 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
30 km