Mierite do Znojma predovšetkým kvôli výbornému juhomoravskému vínu? Robíte dobre, v Hoteli U Divadla *** dostanete fľašu vína ako darček a môžete si objednať aj degustáciu v pieskovcovej vínnej pivnici. Tiež by ste ale mali ochutnať Znojemský makový koláč, ktorý vzniká priamo v hoteli. Získate aj zľavy na Laser game, do Aquaparku či termálnych kúpeľov.

O ubytovaní

Hotel U Divadla *** je zavedený podnik na znojemskom námestí Republiky, len kúsok od vlakovej či autobusovej stanice (300 m), Mestského divadla (82 m), galérie (500 m) a informačného centra (270 m). Pri objavovaní mesta Znojma sa nezabudnite prejsť ku Znojemskému hradu (1 km), ktorý je zároveň sídlom Juhomoravského múzea v Znojme, ak Rotunde sv. Kataríny v jeho areáli. Vystúpte na radničnú vežu (550 m) a užite si krásny výhľad na mesto, alebo naopak zíďte hlboko do znojemského podzemia a preskúmajte jeho sieť chodieb.

Za prírodou sa vydajte do Národného parku Podyjí (12,4 km), prejdite sa okolo vodnej nádrže Znojmo (6 km), k vyhliadkam Králův stolec (5,9 km) a Sealsfieldov kameň (7 km) a pokračujte pozdĺž rieky Dyje k Papierni pri Deviatich mlynoch (9 km), vyhliadke Deväť mlynov (8,9 km) a vinici Šobes (9,9 km) , ktorá je jednou z najstarších a najkvalitnejších v Európe. Môžete si tiež prejsť visuté mosty cez rieku Dyji - Šobesskú lávku (9,3 km) a Lipinskú lávku (10,3 km), tie tu zostali po pohraničnej stráži zo socialistickej éry.

S deťmi vyrazte k hraniciam, do detského zábavného sveta Kinderwelt Hate (10,9 km) s viac ako 200 atrakciami. Ten je navyše súčasťou nákupnej zóny Freeport, na svoje si tak tu prídu aj milovníci nakupovania. Odvážlivci môžu na svoj program zaradiť aj splavovanie rieky Dyje na kanoe alebo raftoch. Za relaxom si zasa zájdite do rakúskych termálnych kúpeľov Laa an der Thaya (32,9 km), kde nájdete bazény s termálnou vodou, krásne sauny, wellness procedúry a zábavný detský svet.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 25 izieb s WiFi a televíziou, na ktorú naladíte i zahraničné programy. Tradícii hotela naproti parku a Mestského divadla Znojmo zodpovedajú aj interiéry, ktoré jeho dlhoročnú, ale dôkladne opatrovanú históriu nijako neskrývajú. Samozrejmosťou je vlastná kúpeľňa, výťah a izba pre hendikepovaných.

Na čom si pochutnáte?

Na raňajky formou bufetu a večere s niekoľkými chodmi sa môžete tešiť priamo v hotelovej reštaurácii s letnou terasou, kde pripravujú aj vegetariánske a bezlepkové pokrmy.

Ujsť by ste si v žiadnom prípade nemali špecialitu Hotela U Divadla ***, ktorou je Znojemský makový koláč. Keď vám zachutí, môžete si ho zaobstarať v darčekovom balení a vziať domov, alebo ním urobiť radosť blízkym.

Hotel U Divadla ***

Hotel U Divadla ***

nám. Republiky 16 , , Znojmo
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Petr Kantor IČ: 75745950


+420 733 158 172

recepce@udivadlahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,2 km