Užite si vianočný pobyt plný relaxácie v Mariánskych Lázňach. Ubytovaní budete v Spa Hoteli Děvín, a to v izbe Superior. Tešte sa aj na raňajky a večere formou bufetu i na rad liečebných procedúr. Chýbať nebude ani varené víno a tematické vianočné menu a to vrátane darčeku.

O ubytovaní

Spa Hotel Děvín ***superior nájdete v centre Mariánskych Lázní, ale zároveň v pokojnom lesoparku a len 150 m od mestského bazénu. Všetky zaujímavosti mesta tak budete mať ako na dlani. Zájdite si k tunajšej obore (850 m), kúpeľnej kolonáde (1,1 km) či Spievajúce fontáne (1,2 km). K najnavštevovanejším atrakciám celého kraja patrí aj Park Bohemium (3,1 km) s desiatkami do detailu vypracovaných modelov najznámejších stavieb Českej republiky. Za krásnymi výhľadmi na kúpeľné mesto sa vydajte na Mescéryho vyhliadku (1,6 km) alebo rozhľadňu Hamelika (2,5 km).

A zostať nemusíte len pri jedných kúpeľoch, na výlety lákajú aj ďalšie obľúbené kúpeľné mestá v okolí, najmä Konstantinovy Lázně (33,7 km), Františkovy Lázně (39,6 km) a Karlove Vary (47 km). Alebo si urobte výlet po historických pamiatkach, na dosah budete mať napríklad zámok Kynžvart (10,2 km), svojho času sídlo kniežaťa Metternicha, zámok a hrad Bečov (28,3 km), či kláštor Teplá (18,2 km) s viac ako 800-ročnou tradíciou. Obľúbeným cieľom výletov je aj hrad Loket (35 km) s jedinečnou expozíciou o útrpnom práve.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z krásnych izieb s výhľadom na panorámu Mariánskych Lázní a WiFi pripojením. Izby Superior sú svetlé a priestranné, majú satelitnú televíziu, telefón, trezor, župan a papuče na zapožičanie, set na prípravu kávy aj čaju a samozrejme aj vlastnú kúpeľňu s vaňou . Izby De Luxe sú luxusnejšie a novo zrekonštruované, navyše poskytujú minibar.

Na čom si pochutnáte?

Restaurant Gourmet sa špecializuje na českú i medzinárodnú kuchyňu. K dispozícii je aj nový Vinný koktailový bar.

Kde budete relaxovať?

V hoteli si užijete aj dostatok odpočinku. K dispozícii je tu fínska sauna, kozmetický salón a tiež kúpele, kde si môžete dopriať rad procedúr ako sú masáže, kúpele, obklady, plynové injekcie, inhalácie, oxygenoterapia a ďalšie. K procedúram sa využívajú vzácne Mariánskolázeňské zdroje - liečebné pramene a rašelina.

Spa Hotel Děvín ***superior

Spa Hotel Děvín ***superior

Příkrá 618/2a , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Reprezentativní organizace odborových organizací skupiny SPG, a.s. IČ: 27450201


+420 354 470 400

reservations@spahoteldevin.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 225 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Platené parkovanie na dopyt vopred

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
1,1 km
Bežkovanie
1,7 km