Nechajte sa rozmaznávať vo wellness Hoteli Villa Dino *** a doprajte si výdatný odpočinok pri masáži, zábaloch alebo morskom kúpeli. Hotel nájdete priamo v centre Mariánskych Lázní, takže kolonádu budete mať na dosah. V cene je tiež welcome drink a polpenzia.

O ubytovaní

Kde inde si odpočiniete lepšie ako v kúpeľoch? Ak potrebujete načerpať nové sily, vyrazte do Hotela Villa Dino *** v Mariánskych Lázňach, kde sa o vás perfektne postarajú. Hotel má tiež skvelú polohu, nájdete ho priamo v centre mesta. K hlavnej kolonáde s liečivými prameňmi a Spievajúcej fontáne je to 1,9 km, v blízkom okolí sa tiež nachádza mnoho známych liečivých prameňov, napríklad Rudolfov prameň (1,2 km). Okrem týchto miest však nevynechajte ani Mecséryho vyhliadku (2 km) či Obůrky Hvozd (2,9 km). Na dlhší výlet sa vyberte na zámok Kynžvart (9,5 km) či do Slavkovského lesa (22,2 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkových izbách, ktoré sú novo zrekonštruované. Disponujú vlastným menším TV, pohodlným posedením a kúpeľňou s WC, sprchovým kútom a fénom.

Na čom si pochutnáte?

Na dobrotách si pochutnáte v hotelovej reštaurácii, kde varia tradičné českej pokrmy. Práve tu sa tiež servíruje polpenzia.

Kde budete relaxovať?

Novú energiu načerpáte v hotelovom wellness centre, kde sa o vás postarajú profesionáli. Perfektnú relaxáciu vám tak zaistí napríklad klasická masáž, parafínový či konopný zábal a morský alebo uhličitý kúpeľ.

Hotel Villa Dino ***

Hotel Villa Dino ***

Chebská 244 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Pobyt wellnes s.r.o. IČ: 02442990


+420 602 430 418

info@villa-dino.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 100 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
100 m
Zjazdovka
1,5 km