Prezident Luxury Spa & Wellness Hotel **** je jeden z najluxusnejších hotelov v Karlových Varoch. Užite si pobyt plný prvotriednej gastronómie, moderného dizajnu, rodinnej atmosféry a odpočinku. Tešte sa na neobmedzený vstup do wellness s bazénom a saunami, na návštevu luxusného, privátneho Sauna Suite, na masáž, spoločný relaxačný kúpeľ a chutnú polpenziu.

Vedeli ste, že…?

Hlavnou lekárkou hotela je MUDr. Milada Sárová, ktorá je expertkou v oblasti kúpeľnej liečby. Liečila významné osobnosti z celého sveta, napríklad Václava Havla či Gérarda Depardieu. Vďaka svojej dlhoročnej praxi získala jedinečné know-how v predpisovaní najoptimálnejšej pitnej kúry, ktorej liečivú silu uznáva najviac.


O ubytovaní

Prezident Luxury Spa & Wellness Hotel **** je jedným z najluxusnejších hotelov v Karlových Varoch. Doprajte si jedinečnú kombináciu prepychu, moderného dizajnu, priateľskej atmosféry a skvelého prostredia na relaxáciu. Hotel leží hneď pri Kostela sv. Márie Magdalény (90 m), zároveň je blízko prameňa Vřídlo aj s Vřídelní kolonádou (300 m), Tržnej kolonády (450 m), Mlynskej kolonády (450 m), Zámockej kolonády (550 m) či Kostolu sv. Petra a Pavla (1,2 km) a ďalších významných miest.

Ľahko sa dostanete aj na Sovov chodník (1,5 km), ktorý vás zavedie na tie najkrajšie vyhliadky, odkiaľ uvidíte Karlove Vary ako na dlani. Prekrásne panorámy uvidíte z rozhľadne Diana (2,4 km), z vyhliadky Jelení skok (650 m) či z vyhliadky Karla IV. (1,9 km). Pri návšteve Karlových Varov by ste rozhodne nemali minúť pôsobivú budovu Grandhotela Pupp (700 m). Obľúbené je tiež sklárske múzeum Moser (4,8 km), Múzeum Jana Bechera (1,8 m) alebo Vianočný dom (5,5 km), ktorý vás svojou kúzelnou atmosférou nadchne nielen v zimných mesiacoch.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v modernej, prepychovo vybavenej izbe s LCD televíziou, WiFi pripojením, trezorom, minibarom, rýchlovarnou kanvicou, županom a papučami a samozrejme vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom i fénom.

  • Izba Standard meria 27 m² a nájdete v nej 2 jednolôžka alebo manželskú posteľ so zdravotným matracom, písací stôl a kreslo na posedenie. Väčšina izieb má malý francúzsky balkón.

  • Izba Design ponúkne plochu 32 m², manželskú posteľ kráľovských rozmerov, pohovku na posedenie a písací stôl. V kúpeľni je navyše bidet. Aj tieto izby spravidla disponujú francúzskym balkónom.

  • Izba Lux je veľká 28 - 32 m² a môže byť vybavená manželskou posteľou alebo väčšími jednolôžkami. K dispozícii je klimatizácia a niektoré izby ponúknu kúpeľňu, kde je k sprchovému kútu navyše bidet alebo vírivá vaňa. Nechýba písací stôl a posedenie.

Na čom si pochutnáte?

V plne klimatizovanej reštaurácii si každý deň pochutnáte na prvotriednej gastronómii. Kuchári tu pripravujú zdravé české i medzinárodné jedlá z čerstvých sezónnych surovín. Cez deň si môžete dopriať kávu a dezert z hotelovej cukrárne. Na dobré víno z južnej Moravy či pohárik niečoho ostrejšieho sa vydajte do štýlového Lounge baru. V lete zavítajte na nádhernú terasu, kde si vychutnáte nielen slnečné lúče, vôňu bylín, ale aj krásny výhľad a leňošenie na ležadle či hojdačke.

Kde budete relaxovať?

Pýchou hotela je Wellness Resort s bazénom, ktorý zdobí unikátna ónyxová stena. Uchváti vás tiež Saunaland a jeho moderný dizajn a prepracované detaily sáun aj parnej kabíny. Na odpočinok využite vírivku, fínsku saunu, biosaunu, aroma paru a tepidárium s himalájskou soľou. Na ochladenie poslúži bazénik, zážitkové sprchy a ľadová fontána. Milovníci pohybu môžu využiť fitness centrum. Na výber je tiež celý rad liečebných aj relaxačných procedúr či kozmetických kúr.

Prezident Luxury Spa & Wellness Hotel ****

Prezident Luxury Spa & Wellness Hotel ****

Moravská 181/3 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Sárová s.r.o. IČ: 44796242


+420 355 319 661

reservation@hotelprezident.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 375 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
10 m
Zastávka
0,4 km