Ochutnajte južnú Moravu, napite sa vína, prejdite sa na bicykli a navštívte Aqualand Moravia. Ubytujete sa v Hoteli Panon *** v Hodoníne, kde vás čaká skvelá polpenzia, vstup do krytého bazéna a množstvo ďalších výhodných zliav (na aquapark, plavbu po rieke Morave či požičanie bicyklov).

O ubytovaní

Hotel Panon *** stojí v okrajovej časti Hodonína, v kraji vína a juhomoravského folklóru, a doslova pár krokov od hraníc so Slovenskom. Prejdite si malebné centrum mesta, prezrite si barokový kostol sv. Vavrinca, radnicu zo začiatku 20. storočia postavenú v štýle norimberskej secesie a krásnu Spievajúcu fontánu, všetko sa nachádza na Masarykovom námestí (550 m). Blízko to budete mať aj na letné kúpalisko (50 m) a k miestnej zoologickej záhrade (3 km), ktorá je jednou z najmladších v republike.

Na výlet sa vydajte do mesta Břeclav (23 km), kde medzi dominanty patrí novorománska synagóga a empírový lovecký kaštieľ Pohansko (24 km) s archeologickou expozíciou na kraji Lednicko-valtického areálu. Pokračovať môžete k najvýznamnejším stavbám a atrakciám areálu zapísaného na Zozname pamiatok UNESCO, ako je zámok Lednice (32,7 km), zámok Valtice (33,6 km), minaret, Janů hrad a mnohé ďalšie.

Za osviežením zamierte k Baťovmu kanálu (23 km), kde sa organizujú pravidelné plavby výletných lodí, k vodnej nádrži Nové Mlýny (33 km) s trávnatými a piesočnými plážami, alebo do Aqualandu Moravia (49 km), kde si užijete kúpanie, wellness a relax po celý rok.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z pohodlných a plne vybavených izieb Standard s LCD televízorom, WiFi pripojením, telefónom, automatickými žalúziami a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii si pochutnáte na chutných českých aj medzinárodných jedlách. Ani nápoje vás nesklamú, reštaurácia servíruje kvalitné vína z južnej Moravy. K dispozícii je tu aj panoramatická terasa s krásnym výhľadom.

Hotel Panon ***

Hotel Panon ***

Koupelní 4 , Hodonín
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
ARTEMISIA, spol. s r.o. IČ: 25507907


+420 518 341 243

info@hotelpanon.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
33 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
49 km