Vydajte sa spoznať perlu Moravskosliezskeho kraja, ktorou je Ostrava. V luxusnom Brioni Boutique Hoteli **** o vás bude dobre postarané. Tešte sa na pohodlné izby, raňajky formou bufetu aj 15% zľavu do pivnice a reštaurácie. Dieťa do 6 rokov má navyše pobyt s vami zdarma.

O ubytovaní

Brioni Boutique Hotel **** sa nachádza v samom centre Ostravy v Stodolnej ulici, ktorá je legendárnym fenoménom spoločenského života. V najbližšom okolí nájdete mnoho vychýrených barov, reštaurácií a klubov. Obľúbenými ostravskými turistickými atrakciami sú Zoologická a botanická záhrada (5 km), Banícke múzeum s rozhľadňou Landek (6 km) a Aquapark Olešná (24 km). Okolie Ostravy je pretkané množstvom turistických trás, ktoré vás zavedú napríklad na Slezskoostravský hrad (2 km), zámok Hlučín (13 km) či do prírodnej rezervácie Štěpán (13 km). V neďalekých Šilheřoviciach (12 km) je nádherný zámocký areál so zámkom a loveckým zámkom. Na veľkom ihrisku si tu môžete zahrať golf.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe, ktorá je vybavená LCD televízorom, WiFi pripojením, klimatizáciou, trezorom, minibarom a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na raňajkách vo forme bohatého bufetu. Podávajú sa v hotelovej reštaurácii, ktorá bola zrekonštruovaná v historickom štýle. Tu si môžete ďalej objednať veľa špecialít z jedálneho lístka. Po celých 24 hodín denne je hosťom k dispozícii Military bar s interiérom s vojenskou tematikou. Za priaznivého počasia nabáda k posedeniu letná záhradka, kde sa v sezóne pripravujú grilované špeciality.

Kde budete relaxovať?

Po náročnom dni si môžete oddýchnuť v hotelovom wellness, ktorého súčasťou je niekoľko druhov sáun (suchá, vlhká, mokrá, para) a odpočiváreň s terasou. Ďalej si môžete vybrať zo širokej ponuky masáží.

Niečo naviac

Zaujímavosťou je, že súčasťou hotelovej reštaurácie je niekoľko vzácnych umeleckých diel ako napríklad najväčší obraz významného českého maliara Viléma Vünscheho z roku 1927. Dielo s názvom Alegorie Ostravy bolo na zákazku namaľované priamo pre tento hotel.

Brioni Boutique Hotel ****

Brioni Boutique Hotel ****

Stodolní 8 , Ostrava
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
GOLDEN GASTRO SERVICE, s.r.o IČ: 25856707


+420 607 150 000

recepce@hotelbrioni.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,4 km
Vzdialenosť od jazera
13 km
Zastávka
0,3 km