Spoznajte Prahu a doprajte si k tomu aj luxusný zážitok v podobe ubytovania v Hoteli Tyn Yard Residence ****. Tešte sa na prepychové izby v historickom štýle a chutné raňajky v talianskej reštaurácii, alebo kaviarni. Vďaka perfektnej lokalite navyše budete od Staromestského námestia a ďalších historických monumentov doslova len pár krokov.

O ubytovaní

Hotel Tyn Yard Residence **** sa nachádza v pokojnej ulici vo vnútri historickej budovy z 15. storočia, ktorá je spolu s ďalšími objektmi súčasťou svetového kultúrneho dedičstva UNESCO. Vďaka polohe v samom srdci Prahy nájdete v dochádzkovej vzdialenosti mnoho pražských dominánt. Slávny Týnsky chrám, palác Kinských alebo Staromestské námestie s orlojom sú doslova pár krokov od hotela. Ďalej sa môžete vydať na Václavské námestie (700 m), na Karlov most (800 m), k Národnému divadlu alebo na Pražský hrad.

Nie ste v Prahe prvýkrát a všetky najznámejšie pamiatky už ste videli niekoľkokrát? Vyskúšajte menej „opozerané“ atrakcie. Vedeli ste, že Praha bola obľúbeným mestom alchymistov a okultistov? Tajomnú atmosféru si môžete užiť v Múzeu alchymistov a mágov starej Prahy (2,1 km) alebo v historickej alchymistickej dielni Speculum Alchemiae (450 m). Užívate si nespútanú atmosféru nočných podnikov? Potom vyrazte do trojposchodového Cross Clubu (3,4 km) v priestoroch bývalej továrne, inšpirovaného steampunkom a zameraného na elektronickú hudbu. Naopak božský pokoj si užijete v umelej jaskyni Grotta (3,1 km), postavenej milionárom Moritzom Gröbom koncom 19. storočia.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v priestranných dvojlôžkových izbách typu Superior a Deluxe či v trojlôžkovej izbe. Všetky izby sú vybavené káblovou LCD televíziou, WiFi pripojením, minibarom, trezorom, rýchlovarnou kanvicou, fénom a vlastnou kúpeľňou.

Izby Superior majú rozlohu 28 m² a sú vybavené klimatizáciou. Rozloha izby Deluxe je ešte väčšia, má 35 m². Najväčšia je trojlôžková izba s klimatizáciou s plochou 40 m², tá je vhodným variantom napríklad pre rodiny s deťmi.

Na čom si pochutnáte?

O vaše gastronomické zážitky sa postará neďaleká talianska reštaurácia a pizzeria Vabene (35 m), navštíviť môžete tiež mnoho kaviarní a barov v okolí hotela.

Hotel Tyn Yard Residence ****

Hotel Tyn Yard Residence ****

Týn 637/7 , Praha 1
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MELIK PRAHA s.r.o. IČ: 27889858


+420 775 105 512

tynyardresidence@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 650 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
17 km

Tipy na výlet

Praha

PrahaTip na výlet

Hlavné mesto Českej republiky ležiace na rieke Vltave sa vyznačuje dlhou a bohatou históriou a je domovom mnohých dôležitých kultúrnych pamiatok. Aj preto je jeho historické centrum od roku 1992 zapísané na Zozname svetového kultúrneho dedičstva UNESCO a všeobecne je považované za jedno z najkrajších miest v Európe. Niet divu, že pražské pamiatky prilákajú ročne milióny turistov z celého sveta.

Ani vy by ste si preto nemali nechať ujsť:

  • Pražský hrad
  • Karlov most
  • Staromestské námestie s Pražským orlojom

Medzi ďalšie významné pamiatky, ktoré by ste nemali minúť, patrí tiež napríklad Josefov, Petřín alebo Vyšehrad. Keď vás história omrzí, môžete vyraziť za kultúrou do Národného divadla, a s deťmi za poznaním do Pražskej ZOO a Botanickej záhrady v Tróji, či vodnými aktivitami v Aquapalace Praha. A ak Prahu návštívite v zime, nenechajte si ujsť vychýrené vianočné trhy s čarovnou atmosférou.

A malý tip navyše: ak toho chcete v Prahe vidieť čo najviac, vyhraďte si na prehliadku mesta aspoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Viac informácií
Václavské námestie
Václavské námestie
Staromestské námestie a orloj
Staromestské námestie a orloj
Aquapalace Praha
Aquapalace Praha