Vydajte sa spoznať krásne Hustopeče, ktoré sú preslávené mandľovicou, vínom a tiež mandľovníkovými sadmi. V Penzione Herbenka budete mať k dispozícii komfortné izby aj raňajky formou bufetu. Tešte sa aj na degustáciu 8 vzoriek vína a chutnú večeru.

O ubytovaní

Rodinný Penzion Herbenka sa nachádza v meste Hustopeče, ktoré leží v samom srdci južnej Moravy. Táto atraktívna lokalita je vyhľadávaná milovníkmi vína i cykloturistami. Lednicko-valtický areál, ktorý je zapísaný na Zozname svetového dedičstva UNESCO, sa rozprestiera 20 km od ubytovania. Príjemnou vychádzkou dôjdete do lesoparku Křížový vrch s kaplnkou sv. Rocha (2,2 km), k Hustopečským rybníkom (3 km) alebo do prírodnej rezervácie Kamenný Vrch (5 km). Vydať sa môžete aj do Aqualandu Moravia (22 km). Nájdete tu tiež stredoeurópsky unikát - dva mandľovníkové sady.

Deň môžete stráviť obdivovaním krás juhomoravskej prírody alebo oddychom vo verejných kúpeľoch s vnútorným a vonkajším bazénom. V okolí Penzionu Herbenka vedie pozdĺž vínnych pivníc cyklotrasa André. Neďaleko sa nachádza aj CHKO Pálava vhodná na pešiu turistiku, ale aj cyklovýlety.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z dvojlôžkových izieb, televíziou, klimatizáciou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou. K dispozícii je hosťom malé fitness centrum, v areáli je možné si požičať a uschovať bicykle.

Na čom si pochutnáte?

Každý deň zahájite raňajkami formou bohatého bufetu. Súčasťou penziónu je novo zrekonštruovaná vínna pivnica, v ktorej môžete deň zakončiť večerou s riadenou degustáciou 8 vzoriek vína s následnou neobmedzenou konzumáciou vína a nealko nápojov vrátane kávy a čaju.

Niečo naviac

Medzi spoločné priestory patrí slnečná terasa s posedením, malý kuchynský kút s chladničkou a zariadením na prípravu čaju a kávy.

Penzion Herbenka

Penzion Herbenka

Herbenova 11 , Hustopeče
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ilona Gregušová IČ: 44998848


+420 604 620 176

gregusova@sklepherbenka.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,5 km
Aquapark
24 km