Užite si parádny pobyt v Prahe neďaleko centra. Hotel NH Prague City **** vás ubytuje v komfortných izbách, každé ráno vás potešia raňajky formou bufetu. Na dosah budete mať historické centrum aj množstvo skvelých pamiatok.

Overené Travelkingom

“Pobyt v Hoteli NH Prague City **** bol veľmi príjemný. Medzi najväčšie prednosti ubytovania patrí blízkosť centra a ľahké napojenie na hromadnú dopravu - je tak ideálnym východiskovým bodom pre spoznávanie krás Prahy. Izba bola čistá a útulne zariadená. Veľká pohodlná posteľ bola zárukou kvalitného spánku a bohaté bufetové raňajky nám dodali sily na prechádzky po meste. Určite odporúčam návštevu Valdštejnskej záhrady a krásnu prechádzku kúsok od Prahy v Průhonickom parku.” Prečítajte si celú recenziu

Zuzana Andělová - Zákaznícka podpora
Osobne overené v: Júli 2023

O ubytovaní

Hotel NH Prague City **** sa nachádza na atraktívnom mieste v štvrti Smichov s výbornou dostupnosťou k najznámejším pražským pamiatkam. Prechádzkou krásnou Kinského záhradou sa dostanete k slávnej Petřínskej rozhľadni (2,5 km), Tancujúcemu domu (1,5 km), Václavskému námestiu (3 km) alebo Staromestskému námestiu (3,3 km). K sesterskému hotelu NH Collection Prague, ktorý sa nachádza na vrchole kopca, vás vyvezie jedinečná lanovka.

Praha ponúka množstvo atrakcií aj pre tých, ktorí si na prehliadky príliš nepotrpia. Máte radi zvieratá? Vyberte sa do Pražskej zoologickej záhrady (7,1 km), Sveta medúz (4,7 km) alebo Morského sveta (5,9 km). Zvedavcov zláka Planetárium Praha (5,7 km), Múzeum komunizmu (3,7 km) alebo Národné technické múzeum (4,6 km). Za zábavou a oddychom sa vyberte do najväčšieho vodného sveta v strednej Európe - Aquapalace Praha (18,8 km) a poriadnu dávku adrenalínu si môžete vychutnať vo veternom tuneli Hurricane Factory (13,3 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z komfortných izieb Standard s rozlohou 24-25 m². Izby sú klimatizované a vybavené LCD TV, WiFi pripojením, minibarom, rýchlovarnou kanvicou, písacím stolom a malým posedením. K dispozícii budete mať aj súkromnú kúpeľňu so sušičom vlasov a toaletnými potrebami.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii Costa Praga sa podávajú pestré raňajky formou bufetu so širokou ponukou jedál. Červený bar** je otvorený po celý deň a môžete si v ňom vychutnať svoj obľúbený nápoj alebo občerstvenie.

Na taliansku kuchyňu si zájdite do reštaurácie Ristorante II Giardino Toscano, ktorá sa nachádza v susednom hoteli NH Collection Prague ****. K dispozícii je aj Sky Lounge Bar s úchvatným výhľadom.

Kde budete relaxovať?

Po dni plnom aktivít si môžete vychutnať príjemnú chvíľu odpočinku a relaxácie v hotelovom wellness so saunou a parným kúpeľom, kde ponúkajú aj thajské masáže.

Niečo naviac

Ak sa počas dovolenky nemôžete dostatočne venovať pohybu, využite moderné fitness centrum s 15 cvičebnými strojmi alebo neďaleké tenisové kurty.

Hotel NH Prague City ****

Hotel NH Prague City ****

Mozartova 261/1 , Praha Smíchov
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MP Development akciová společnost IČ: 60194049


+420 257 153 111

nhprague@nh-hotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domáci maznáčik
900 Kč/pobyt, max. výška: 40 cm, vodiace psy zadarmo
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 335 Kč/noc - v hotelovom podzemnom parkovisku na adrese Mozartova 261/1

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Fitness
Minibar
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
3,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
20 km