Za odpočinkom sa vydajte do Karlových Varov, kde si okrem prechádzok po kúpeľných kolonádach a popíjaní liečebných prameňov užijete luxusné ubytovanie v SPA Hoteli Lauretta ****. Tešte sa na polpenziu, kávu so zákuskom aj bohatú ponuku ozdravných procedúr.

O ubytovaní

SPA Hotel Lauretta **** je umiestnený priamo v centre Karlových Varov len kúsok od Dvořákových sadov, Sadovej a Tržnej kolonády, vily Becherovcov a Chrámu sv. apoštolov Petra a Pavla. Behom pár minút však dôjdete aj ku všetkým ďalším lákadlám, ktoré Karlove Vary ponúkajú. Na výlet sa vydajte do Slavkovského lesa, na hrad Loket (15 km) a hrad a zámok Bečov nad Teplou (16 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej svetlej izbe, ktorá je vybavená televíziou, WiFi pripojením, telefónom, trezorom, minibarom, balkónom a vlastnou kúpeľňou so sprchou alebo vaňou.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si výborne pochutíte. Každý deň sa tu podávajú bohaté raňajky aj večere formou bufetu. Na obed si potom doprajte polievku, šalát a dezert, prípadne si vyberte jedlo podľa chuti z menu. V lete príde vhod letná terasa.

Kde budete relaxovať?

Túžite po odpočinku? Doprajte si relaxáciu v saune alebo niektorú z množstva procedúr, ktoré v hoteli ponúkajú. Čo tak masáž, kúpeľ či populárne inhalácie?

SPA Hotel Lauretta ****

SPA Hotel Lauretta ****

Sadová 899/27 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


+420 775 965 080

sales@spamanagement.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,4 km