Užite si luxusný pobyt priamo v centre Karlových Varov. Hotel Dvořák Spa & Wellness **** ponúka prepychové interiéry a wellness s bazénom, saunou a parou. Čaká vás tiež pitná kúra, chutné raňajky, neobmedzený vstup do fitness centra a účasť na športových a denných programoch. Dieťa do 7 rokov má pobyt zdarma a navyše ho čakajú skvelé animačné programy.

O ubytovaní

Hotel Dvořák Spa & Wellness ****, jeden z hotelov vychýrenej siete Axxos Hotels & Resorts, nájdete priamo v centre Karlových Varov. Na dosah tak budete mať liečebné pramene, kolonády a ďalšie lákadlá tohto kúpeľného mesta. K Vřídlu a Vřídelnej kolonáde sa pešo prejdete od hotela len 3 minúty, k Tržnej a Zámockej kolonáde potom 10 minút. Vyhliadka Jelení Skok sa potom nachádza od hotela len 650 m, nádherné Dvořákovy sady 1,2 km a Múzeum Jána Bechera 2,1 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 126 klimatizovaných izieb. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie, satelitná televízia, telefón, trezor, minibar, set na prípravu čaju, župan a papuče a tiež vlastná kúpeľňa so sprchou či vaňou.

Izby Superior merajú 15 m² a môžu byť s manželskou posteľou alebo oddelenými lôžkami. Tieto izby ubytujú maximálne 2 osoby, neumožňujú prístelku a nemajú ani balkón. Z okien ale budete mať krásny výhľad do pokojného átria alebo na promenádu.

Izby Double Lux majú 2 varianty - Double Lux Balcony s balkónom a výhľadom do átria alebo Double Lux River view bez balkóna, ale zato s výhľadom na kolonádu. Obe možnosti majú plochu 19 m² a okrem dvoch klasických lôžok umožňujú aj 1 prístelku.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v hotelovej reštaurácii Dvořák sa podávajú vynikajúce raňajky formou bufetu. Vyberiete si z bohatej ponuky salám a údenín, syrov, nátierok, čerstvej i zavarenej zeleniny, dresingov a zálievok. Chýbať nebude čerstvé ovocie, z teplých pokrmov vajcia na rôzne spôsoby, opražená slanina a párky, zo sladkých jedál potom vynikajúca ovsená kaša, džemy, cereálie, jogurty, tvaroh a niekoľko druhov pečiva. Je tu tiež prístroj na tvorbu minipalaciniek.

Večere sú formou bufetu či servírované s tromi chodmi. Pokrmy sú zdravé s bohatým výberom šalátov, čerstvej i nakladanej zeleniny. Na výber je vždy aj polievka, z hlavných jedál si pochutnáte predovšetkým na rybách, z mäsa sa podáva hydina, bravčové, teľacie, hovädzie aj jahňacie. Milovníkov sladkého poteší pult so zmrzlinou a bohatým výberom dezertov a koláčov.

Kde budete relaxovať?

Za odpočinkom a liečebnými procedúrami sa vydajte do profesionálneho Spa & Wellness, ktoré sa nachádza na 2. poschodí hotela a bezpečne vás k nemu dovedú šípky na chodbách. Otváracia doba je od 8:00 do 22:00 hodín.

Po ľavej strane nájdete pánsku a dámsku šatňu, cez ktorú sa vchádza k veľkému bazénu. Po pravej strane opäť dve šatne a saunový svet s fínskou saunou, parou a relaxačnou zónou, kde môžete odpočívať na ležadlách alebo si dopriať nápoj. Uteráky a plachty sú zadarmo k dispozícii priamo vo wellness. Pravidelne sa tu konajú aj športové aktivity ako je aqua aerobic, joga, fit ball či pilates.

V hoteli nájdete aj balneo centrum s ponukou množstva liečebných i relaxačných procedúr. Dostanete sa do neho od wellness, kde sa nachádza výťah, ktorým vyjdete do 3. poschodia. Procedúry sa objednávajú na balneo recepcii, kde vám ich naplánujú na voľné časy a ich rozpis vám potom vytlačia. Čo napríklad magnetoterapia, elektroterapia, uhličitý kúpeľ, parafango, oxygenoterapia, inhalácia či parafínový zábal?

Hotel Dvořák Spa & Wellness ****

Hotel Dvořák Spa & Wellness ****

Nová Louka 11 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Dvorak Spa & Wellness a.s. IČ: 00139866


+420 234 614 806

reservation.spa3@axxoshotels.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 500 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 520 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Fitness
Požičovňa bicyklov
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,4 km
Zastávka
0,2 km