Užite si dovolenku na Zlínsku v Uherskom Brode, ktorý je od slovenských hraníc vzdialený len 25 km. Ubytovaní budete v Hoteli Palmira ***, z ktorého to budete mať kúsok ku všetkým lákadlám, aké mesto ponúka. V cene máte raňajky či polpenziu, zľavu do blízkeho aquacentra Delfín a tiež umývanie vozidla v Autoumyvárni.

O ubytovaní

Hotel & SPA centre Palmira *** sa nachádza v Uherskom Brode, v rodisku Jana Amosa Komenského, ktorého tu pripomína niekoľko pamiatok. Miesto je turistami vyhľadávané kvôli zaujímavej histórii a slováckej kultúre, lákáva ich však aj príroda v okolí. Biele Karpaty alebo Vizovické vrchy môžete objavovať na bicykli aj pešo.

Začnite prehliadkou historického centra Uhorského Brodu, kde dodnes nájdete zvyšky hradieb z bývalého opevnenia. Vydať sa môžete po náučnom chodníku, ktorý vás prevedie cez najvýznamnejšie miesta v meste. Nevynechajte gotický kostol Majstra Jana Husa (500 m) alebo kostol Nanebovzatia Panny Márie (900 m), kde je vystavená Čierna Madona.

Cez Masarykovo námestie (300 m) sa dostanete príjemnou prechádzkou až k Dominikánskemu kostolu (1 km), planetáriu (1,1 km) alebo múzeu Jana Amosa Komenského (1 ,2 km), ktoré by ste pri návšteve Uherského Brodu rozhodne nemali minúť. .

V Uherskom Brode si užijete aj veľa zábavy napríklad v celoročne otvorenom Aquaparku Delfín (280 m), ktorý oceníte ako pri pobyte vo dvojici, tak s celou rodinou. V lete za vyrazte buď na miestne kúpalisko, alebo o pár kilometrov ďalej do novo zrekonštruovaného parkoviska Vlčnov. V neďalekom Uherskom Hradišti (16 km) je pre vaše ratolesti pripravené adrenalínové Sport Centrum Morava (19 km). Na dosah ruky budete mať aj mesto Zlín (30 km) alebo kúpele Luhačovice (14 km).

Veľa príjemných zážitkov ponúka aj okolie Uherského Brodu. Turistiku, cyklovýlety aj lyžovačku si užijete v rozmanitej krajine Bielych Karpát. Táto jedinečná oblasť zaradená medzi biosférické rezervácie UNESCO vám ponúkne prekrásne výhľady, ako aj zaujímavé kultúrne pamiatky, ako je zámok Nový Světlov (13 km) či veterný mlyn v Kuželove (34 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z prakticky zariadených dvoj či trojlôžkových izieb, ktoré v poslednom čase prešli rekonštrukciou. Sú vybavené vlastnou kúpeľňou s vaňou alebo sprchou, televíziou a WiFi pripojením.

Na čom si pochutnáte?

Priamo v budove hotela je k dispozícii bistro, kde sa každé ráno podávajú raňajky formou bufetu alebo výberom z menu (podľa obsadenosti). Vychutnáte si tu tiež obed či večeru. V ponuke nájdete domáce pizze, tortilly alebo bravčové rebrá. V lete si tu môžete posedieť na záhradke a osviežiť so zmrzlinou.

Kde budete relaxovať?

Tešiť sa môžete na privátne wellness & spa centrum, ktoré je súčasťou hotela. Jedinečný relax si doprajete vo veľkej vírivej vani alebo aromainfra saune. K odpočinku si môžete pripiť aj sektom z hotelového bistra.

Hotel & SPA centrum Palmira ***

Hotel & SPA centrum Palmira ***

Vlčnovská 468 , Uherský Brod
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Martin Bujáček s.r.o IČ: 05040809


+420 601 202 202

hotel.palmira@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Detské ihrisko
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
80 m
Aquapark
0,3 km
Zjazdovka
23 km
Bežkovanie
18,2 km