Čo takto užiť si skvelý pobyt v prostredí najvyšších českých hôr? V hoteli Tři růže *** + to máte len kúsok ku všetkým skvelým atrakciám a navyše vás tu čaká vstup do aquaparku, sauna, opekanie špekačiek, káva a dezert, zľava na masáže aj aktivity v Yellow pointe.

O ubytovaní

Hotel Tri ruže ***+ je vďaka svojej osobitej a neopakovateľnej atmosfére ideálnym miestom pre milovníkov aktívnej dovolenky. Nachádza sa v Špindlerovom Mlyne, v časti Bedřichov. Skiareál Špindlerův Mlýn je odtiaľto vzdialený iba 450 m a len o kúsok ďalej sú aj ďalšie ski areály (Svatý Petr a Medvědín), ale aj aquapark, bobová dráha a ďalšie. Ak sa vám nechce ísť pešo, 200 m od hotela zastavuje skibus.

Na výlet sa vydajte napríklad do údolia Bílého Labe (6 km) alebo na Kozie chrbty (3,1 km) k vyhliadke s panoramatickým výhľadom takmer na celé Krkonoše. Okolím Špindlerovho Mlyna vedie tiež niekoľko náučných chodníkov, napríklad banícky s dĺžkou 2 km, Krkonošská tundra dlhá 5,5 km alebo Labská baňa s dĺžkou 7,5 km.

Pre milovníkov kultúry a historických pamiatok sa nájde množstvo múzeí a zaujímavých monumentov, ku ktorým sa pohodlne dostanete hlavne pri výletoch na bicykli. Prejdite si napríklad Múzeum Járy Cimrmana (25,6 km), Múzeum skla alebo Banícke múzeum v Harrachove (16,4 km), Historickú baňu Kovárna (18 km) alebo mestečko Janské Lázně (25,5 km) s malebnou kúpeľnou architektúrou.

Kde budete spať?

Hotel ponúka ubytovanie v celkovo 21 komfortných izbách. Všetky sú vybavené satelitnou televíziou a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom, umývadlom a WC.

  • Dvojlôžková izba meria 16 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, písací stôl a stolík s kreslami na posedenie.

  • Trojlôžková izba má plochu 18 m² a je vybavená manželskou posteľou, samostatným jednolôžkom, pracovným stolom a stolíkom s posedením.

  • Štvorlôžková izba s plochou 20 m² zahŕňa manželskú posteľ, 2 jednolôžkové postele a stôl so stoličkami.

  • Suterénna izba s terasou je veľká 22 m² a k jej vybaveniu patrí manželská posteľ, samostatné jednolôžko a posedenie s pohovkou a kreslom.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej reštaurácii sa pokocháte pohľadom na originálnu výzdobu, ktorej dominujú pravá americká pec. V ponuke jedla sú české aj medzinárodné jedlá, večer poseďte v bare s pohárom vína či piva. Cez leto je otvorená aj vonkajšia terasa.

Kde budete relaxovať?

Užite si wellness so saunou, kde si skvele oddýchnete. Za príplatok si doprajte masáž - lávové kamene, čokoládovú, aroma, antistresovú alebo klasickú.

Cestujete s deťmi?

Cez leto je pre deti prístupné vonkajšie detské ihrisko vedľa letnej terasy reštaurácie. Na svoje ratolesti tak môžete dohliadať aj so šálkou kávy.

Niečo naviac

K dispozícii je tiež úschovňa lyží a úschovňa bicyklov, nezabudnite si tak pribaliť svoje športové náčinie.

Hotel Tři růže ***+

Hotel Tři růže ***+

Bedřichov 18 , Špindlerův Mlýn
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotelklik a.s. IČ: 03066291


731 139 595

sales@hotel-klik.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 50 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
0,8 km