Užite si pobyt v krásnej prírode Jizerských hôr len kúsok od Jablonca nad Nisou. V cene budete mať okrem ubytovania aj raňajky či polpenziu a neobmedzený vstup do vonkajšieho bazéna.

O ubytovaní

Penzión Stará Školka nájdete v Jizerských horách v mestečku Nová Ves nad Nisou. Ide o skvelé miesto na dovolenku s deťmi, pre milovníkov turistiky a na príjemný oddych v prírode.

V okolí penziónu na vás čaká množstvo krásnych výletných cieľov. Vydajte sa k rozhľadni Nisanka (750 m), z ktorej uvidíte väčšinu Jizerských hôr a Krkonoše, na vyhliadku Finkstein (5,3 km) alebo na rozhľadňu Čierna studnica (3 km) s výhľadom na hrad Trosky a Bezděz. Naozaj skúsení výletníci sa ku zrúcanine hradu Trosky (26,6 km) môžu vydať aj pešo. Pre tých menej odvážnych je tu napríklad zrúcanina hradu Frýdštejn (11,5 km) alebo zrúcanina hradu Návarov (14,5 km).

Vyraziť môžete tiež do Jablonca nad Nisou (5 km), kde uvidíte krásnu priehradu, radničnú vežu a Múzeum skla a bižutérie alebo si prejdete Náučný chodník manželov Jany a Jozefa V. Scheybalových so 17 zastaveniami venovanými prírodným a historickým zaujímavostiam. S deťmi sa vydajte napríklad do Liberca (18 km), kde sa spoľahlivo zabavia v aquaparku, ZOO a botanickej záhrade.

Zdolať môžete aj horu Ještěd (18,1 km) so známym vysielačom. Na Ještěde si navyše v zime užijete parádnu lyžovačku. V okolí sa však nachádzajú aj ďalšie skvelé lyžiarske areály, napríklad Tanvaldský Špičák (7,5 km) s 10 zjazdovkami, Bedřichov (10 km) či Ski Lucifer v Josefove Dole (12 km) s lyžiarskou školou pre malých aj veľkých.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortnej izbe Standard s dreveným nábytkom, televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom. Vybrať si môžete medzi dvojlôžkovou izbou s možnosťou prístelky (ubytuje tak až 3 osoby) alebo väčším variantom s dvoma spálňami. Tá ubytuje až 5 osôb (4 lôžka + 1 prístelka), a hodí sa tak hlavne pre rodiny.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa tešte na raňajky formou bufetu, cez deň si môžete dať obed či niečo dobré pod zub, večere sa potom servírujú a majú dva chody. Súčasťou penziónu je tiež bar, lounge a záhrada, kde si môžete užiť letné dni.

Kde budete relaxovať?

V letnej sezóne príde vhod aj vonkajší bazén, kde sa vyšantia deti aj dospelí.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou penziónu je detský kútik vyzdobený krásnymi maľbami lesných zvieratiek.

Penzion Stará Školka

Penzion Stará Školka

Nová Ves nad Nisou 631 , Nová Ves nad Nisou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
B + S Servis, s.r.o. IČ: 25005359


+420 737 676 526

penzionstaraskolka@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
1,3 km
Bežkovanie
1 km