Ubytujte sa na samote nad Hornou Bečvou a užite si ticho a pokoj Moravskoslezských Beskýd. Pobyt v Penzióne Bečva s polpenziou je ideálny aj pre rodiny s deťmi. Necelé 2 km od penziónu s herňou je rekreačná priehrada a možností k ďalším výletom v okolí je nespočet.

O ubytovaní

Penzión Bečva sa nachádza na samote nad obcou Horní Bečva v srdci Moravskoslezských Beskýd, len 2 km od rovnomennej rekreačnej priehrady. Je obklopený malebnou prírodou a v jeho blízkosti je mnoho turistických a cyklistických chodníkov, bežeckých trás i lyžiarskych vlekov.

Vydať sa môžete na Radhošť a Pustevny (14 km), Lysú horu, Soláň, do okolia Starých Hamrov a Bílé (11 km) i k hraniciam so Slovenskom - na Bumbálku (8 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednoducho a účelne zariadených izbách. Celková kapacita penziónu je 44 lôžok. Na každej izbe je toaleta a umývadlo, sprchy sú spoločné vždy na poschodí.

Na čom si pochutnáte?

Pred celodenným výletom sa posilníte raňajkami vo forme bufetu, po návrate vás bude v jedálni čakať servírovaná dvojchodová večera. V jedálnom bufetu si môžete zakúpiť tiež drobné občerstvenie.

Cestujete s deťmi?

Vaše deti sa zabavia v herni s ping-pongovým stolom a televíziou.

Penzion Bečva

Penzion Bečva

Na Radlickém č.ev. 528 , Horní Bečva
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Outdoor plus s.r.o. IČ: 08073139


+420 607 991 175

info@penzionbecva.cz

Check In
16:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
1,7 km
Zjazdovka
2 km