Navštívte pokojnú dedinku Podlesí v podhorí Jeseníkov. Okrem idylického ubytovania s raňajkami na bývalom statku si tu zaslúžene oddýchnete vo wellness s fínskou aj parnou saunou a Kneippovým chodníkom. Milovníci vody budú nadšení z neďalekých vodných nádrží Kružberk a Slezská Harta, dobrú kávu s dezertom na terase alebo pri krásnych modrých kachliach uvítajú všetci bez rozdielu.

O ubytovaní

Relax Pension Schönwald *** objavíte v budove bývalého statku z roku 1776 v Podlesí v Oderských vrchoch. Rodinný penzión na úpätí Nízkeho Jeseníka neďaleko vodných nádrží Kružberk a Slezská Harta ešte vonia novotou, vznikol v roku 2017. O nezameniteľnú rurálnu atmosféru plnú energie, pokoja a pohody zároveň ale neprišiel.

Ak vyrážate na dovolenku s rodinou, určite vás poteší, že v okolí nájdete mnoho pútavých atrakcií. Vydajte sa do Rezortu Hrubá voda (19,4 km), kde na vás čaká Kamzíkovo dobrodružné ihrisko v korunách stromov, bobová dráha s rýchlosťou až 40 km/h, vodné ihrisko, lukostreľba a ďalšie aktivity. Oddýchnuť si tu môžete vo wellness centre a k dispozícii budete mať aj požičovňu bicyklov, vychádzky na koni a 2 zimné zjazdovky.

Ďalšie príležitosti na lyžovanie nájdete v Ski areáli Hlubočky (24,3 km) so 6 zjazdovkami, Ski areáli Potštát (19,6 km) s 1 zjazdovkou a cvičným svahom pre najmenších alebo Ski areálu Horní Guntramovice (5.5 km) so širokým svahom a 20 km bežeckých tratí.

Na výlet sa môžete pozrieť do mesta Olomouc (37 km), kde uvidíte radnicu s orlojom, barokový stĺp Najsvätejšej Trojice na Hornom námestí a súbor šiestich olomouckých barokových fontán. Na Olomouckom hrade sa pokocháte krásnymi nástennými maľbami a bohatou ornamentálnou výzdobou a v ZOO Olomouc užasnete nad najväčším žraločím akváriom v Českej republike.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo svetlých útulných izb Standard. Izby sú renovované a vybavené masívnym dreveným nábytkom v rustikálnom štýle, nechýbajú však televízia či WiFi pripojenie. V každej izbe nájdete veľké postele so šírkou 100 cm, ktoré môžu byť spojené do dvojlôžka, taburet alebo písací stôl s kreslom a minibar. K dispozícii vám bude vlastná priestranná kúpeľňa s uterákmi, kozmetikou a fénom.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii penziónu si môžete dopriať vynikajúce raňajky formou bufetu, obedy aj večere. Tešte sa na poctivú domácu kuchyňu, všetky jedlá sú pripravované tradičnými postupmi, ako si ich ešte pamätáte od svojich babičiek. Aj celkové ladenie menu a ponuka pokrmov dokonale zapadne do sedliackeho štýlu penziónu. Po dobrom jedle si môžete vychutnať aj pohárik vína z vinárstva Novosedly Vinofol.

Kde budete relaxovať?

Už pri vstupe do wellness zóny penziónu budete očarení jej fascinujúcou architektúrou. Dokonalý relaxačný zážitok vám zaistí fínska sauna, parná sauna, ochladzovací bazén, relaxačná zóna a Kneippov chodník. Pobyt vo wellness môžete doplniť aj masážou, vrátane masáže lávovými kameňmi, alebo lymfodrenážou.

Relax Pension Schönwald ***

Relax Pension Schönwald ***

Podlesí 24 , Budišov nad Budišovkou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Ludmila Dušková IČ: 47555416


+420 602 554 356

info@relaxpension.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 300 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Fitness
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4,5 km
Vzdialenosť od jazera
11 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
100 m
Bežkovanie
6 km