V juhomoravských Křepiciach si užijete útulné domácke ubytovanie a budete mať všetky turistické lákadlá regiónu v príjemnej dojazdovej vzdialenosti. Pri pobyte v rodinnom Penzione U Hájků s raňajkami vás čaká neobmedzený vstup do bazéna, zapožičanie grilu a zľava do Aqualandu Moravia. Navyše budete mať možnosť využiť blízke tenisové kurty a samoobslužný bar s vínom od miestnych vinárov.

O ubytovaní

Rodinný Penzión u Hájků sa nachádza v centre vinárskej dedinky Křepice, ktorá je tiež pútnickým miestom. Neďaleko ubytovania sa nachádzajú tenisové kurty a hustá sieť cyklotrás medzi vinicami a pivnicami.

Ocitnete sa len 11 km od obce Hustopeče s vychýrenou mandľovicou a blízko to budete mať aj do Brna (30 km), k Novomlýnskej priehrade s Aqualandom (19 km) a všetkým juhomoravským UNESCO pamiatkam.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v útulnej svetlej izbe s manželskou posteľou, posedením, televíziou a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Než sa vydáte do okolitých viníc, posilníte sa priamo v penzióne výdatnými raňajkami. Na večeru sa môžete vypraviť napríklad do vedľajšej reštaurácie.

K dispozícii vám bude tiež nový salónik. V ňom vás iste poteší kuchynský kút a samoobslužný bar vybavený okrem iného, ako sa na južnú Moravu sluší a patrí, sudovým a fľašovým vínom. Pri penzióne je tiež udržiavaný dvorček s úschovňou bicyklov a posedením vhodným na grilovanie.

Po predchádzajúcej dohode vám usmievavá majiteľka penziónu, pani Hájková, zaistí degustáciu v jednejz křepických vínnych pivníc.

Kde budete relaxovať?

Na oddych poslúži vnútorný bazén a sauna.

Penzion U Hájků

Penzion U Hájků

Křepice 11 , Křepice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Josef Hájek IČ: 43377301


+420 724 840 900

hanka-hajkova@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Sauna
Konferenčná miestnosť
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od jazera
16 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
16 km