Užite si relaxačný pobyt v atraktívnej lokalite Šumavy blízko Lipna aj Cesty korunami stromov. V Hoteli Hořice na Šumavě pre vás budú mať pripravenú výbornú domácu polpenziu vrátane dezertov, neobmedzený vstup do infrasauny, fľašu vína a vstupenky do miestneho múzea a na ďalšie atrakcie v okolí. Šumavské pohorie si vychutnáte aj na lyžiach so zľavami na skipasy a podľa variantu pobytu sa tešte aj na hodinu privátneho wellness.

O ubytovaní

Rodinný Hotel Stará Škola na Šumavě sa nachádza v obci Hořice na Šumave a len 7 km od vodnej nádrže Lipno.

Do rozprávkového Českého Krumlova (17 km) aj do Novej Pece (26 km), odkiaľ sa najlepšie vyráža k Plešnému jazeru a k najvyššiemu šumavskému vrchu Plechý, sa autom dostanete do 30 minút.

Zimnú dovolenku si môžete spestriť zimnými športami na zjazdovkách neďaleko vodnej nádrže Lipno: Skipark Frymbur (18 km) a Skiareál Lipno (30 km).

Kde budete spať?

Celková kapacita hotela je 35 pevných lôžok a prísteliek. Izby sú vybavené manželskou posteľou, nábytkom, televízorom, WiFi a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Nadšení budete určite aj z chutnej polpenzie. V hotelovej reštaurácii si vychutnáte bufetové raňajky a domáce servírované večere. V teplých dňoch môžete obdivovať pokoj a mier Šumavy z hotelovej terasy.

Kde budete relaxovať?

Súčasťou hotela je wellness centrum s infrasaunou a vírivkou, dopriať si po celodenných športových výkonoch môžete tiež niektorú z pestrej ponuky masáží alebo kozmetických služieb.

Cestujete s deťmi?

Hotel je ideálnou voľbou pre rodiny s deťmi. V prízemí privíta deti v detskom kútiku krtko, hry a hračky. K dispozícii je pre všetkých tiež požičovňa spoločenských a kartových hier.

Niečo naviac

Využiť môžete vykurovanú úschovňu bicyklov, lyží, lyžiarok a iných športových potrieb.

Hotel Stará Škola na Šumavě

Hotel Stará Škola na Šumavě

Hořice na Šumavě 93 , Hořice na Šumavě
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Lukáš Tybitancl IČ: 72148195


+420 724 025 730

staraskola@post.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Lyžiareň
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,1 km
Vzdialenosť od jazera
7 km
Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
19 km
Bežkovanie
22 km