Vydajte sa koštovať víno do juhomoravskej dedinky, ktorú poznáte z už klasickej českej komédie Bobule.V Zaječí sa natáčali oba diely filmu a vy budete môcť spoznať obec i jej krásne okolie osobne vďaka ubytovaniu v Penzióne Zaječák.

O ubytovaní

Penzion Zaječák je perfektným miestom na objavenie všetkých krás južnej Moravy. Nachádza sa v dedinke Zaječí len 3 km od vodnej nádrže Vodné Mlýny. Okolie je pretkané mnohými turistickými a cyklistickými trasami, ktoré vás prevedú regiónom vína. Len pár kilometrov od penziónu sa rozprestiera nádherná Chránená krajinná oblasť Pálava, ktorá nadchne všetkých milovníkov prírody. Rozhodne by ste mali navštíviť nádherné mesto Mikulov so zámkom (11 km), Lednicko-valtický areál zapísaný na Zozname UNESCO (18 km) či obľúbený Aqualand Moravia (30 km). Príjemnou prechádzkou dôjdete na rozhľadňu Maják (4 km), odkiaľ uvidíte celý kraj ako na dlani. Do vychýrených vínnych pivníc sa vyjdete napríklad do Velkých Pavlovic (8 km), Hustopečí (11 km) či do Velkých Bílovic (17 km).

Kde budete spať?

V moderných a komfortných izbách sa budete cítiť ako doma. Sú zariadené presne tak, aby ste si po celodenných aktivitách oddýchli a vyspali sa doružova. Tešte sa na pohodlné ubytovanie v dvojlôžkovej izbe vybavenej televíziou, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou. Vo väčšine izieb je aj rozkladacia pohovka a možnosť prístelky.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou penziónu je štýlová reštaurácia s príjemnou záhradkou, kde v lete voňajú kvety a bylinky. Každé ráno si tu vychutnáte výdatné raňajkách vo forme bufetu so studenými aj teplými pokrmami. Cez deň je možné vyberať špeciality z jedálneho lístka, v ktorom nájdete českú, moravskú i svetovú kuchyňu pripravovanú primárne z čerstvých sezónnych surovín od lokálnych dodávateľov. Servírovanú večeru si hostia vyberajú à la carte.

Kde budete relaxovať?

V letnej sezóne je k dispozícii úplne nový vonkajší bazén.

Cestujete s deťmi?

V penzióne nájdete detský kútik i vonkajšie ihrisko.

Niečo naviac

Počas pobytu by ste si rozhodne nemali nechať ujsť vychýrené degustácie vína, šampusu či páleniek. Aby vás nezastihol hlad, nechýbajú tu ani špeciality ako tatársky biftek, domáce údeniny, syry, špízy a ďalšie lahôdky.

Penzion Zaječák s.r.o.

Penzion Zaječák s.r.o.

Hlavní 113 , Zaječí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Penzion Zaječák s.r.o. IČ: 06134432


+420 605 775 575

rezervacezajecak@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Baby friendly

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,5 km
Vzdialenosť od jazera
3,7 km
Zastávka
0,2 km