Doprajte si pobyt s rôznorodými kúpeľnými procedúrami v Hoteli Panorama Spa ****. Kde inde ako v Karlových Varoch by ste sa mohli zbaviť nahromadeného stresu a opäť začať voľne a zhlboka dýchať? V slávnom kúpeľnom meste obklopenom prekrásnou prírodou budete privítaní welcome drinkom a každý deň zahájite výbornými raňajkami vo forme bufetu.

O ubytovaní

Hotel Panorama Spa **** s prekrásnym výhľadom priamo na centrum Karlových Varov vám okrem vyhliadky ponúkne široké spektrum rôznorodých kúpeľných procedúr. Ubytujte sa iba 10 minút chôdze od hlavného karlovarského minerálneho prameňa Vřídlo s jeho Vřídelní kolonádou. Vyhliadka Tři Kříže (290 m), Tržní kolonáda (750 m), Zámocká aj Mlýnská kolonáda (1,2 km) a ďalšie kúpeľné trasy s kaviarničkami a obchodmi pozdĺž rieky Teplá budete mať na dosah ruky.

Kde budete spať?

Izby Standard s pohodlnou manželskou posteľou a možnosťou prístelky sú vybavené tiež obývacím kútom s kresielkami a televíziou, WiFi a vlastným sociálnym zariadením. Hotel má dlhoročnú tradíciu, býval aj sanatóriom.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si vychutnáte bohaté raňajky formou teplého aj studeného bufetu vrátane zeleniny, ovocia a mliečnych výrobkov. Za pekného počasia vám bude k dispozícii aj terasa.

Kde budete relaxovať?

Po nedávnej rekonštrukcii si tu môžete okrem moderného interiéru naplno užívať komplexné balneologické procedúry. Aby ste ale z Karlových Varov odchádzali patrične odpočinutí a zrelaxovaní, mali by ste navštíviť niektorú z kultúrnych udalostí, festivalov či koncertov na promenáde a vydať sa na výlet do Slavkovského lesa.

Hotel Panorama Spa ****

Hotel Panorama Spa ****

Na Vyhlídce 158/20 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
HDS - 2 s.r.o. IČ: 26147106


+420353361551

recepce@panoramahotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 250 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Vzdialenosť od kúpeľov
1 km
Zastávka
100 m