Oddýchnite si v krásnom kúpeľnom meste. Pri ubytovaní v 4 * Parkhoteli Golf v srdci Mariánskych Lázní sa môžete tešiť na výbornú polpenziu, neobmedzený vstup do vyhrievaného bazéna a balíček relaxačných a liečebných procedúr ako sú zábaly alebo masáže. Uprostred vyhláseného golfového ihriska s dokonale zeleným trávnikom si budete pripadať ako šľachtici.

O ubytovaní

Kúpeľný hotel Parkhotel Golf **** leží v bezprostrednej blízkosti vychýreného 18 jamkového golfového ihriska na kraji kúpeľného mesta Mariánské Lázně. Okolie hotela predstavuje ekologicky čisté prostredie Chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les. Krásna príroda a obrovská hotelová záhrada navyše poskytuje dostatok priestoru na odpočinok. Okrem kolonád (3,2 km) a slávnej Spievajúcej fontány (tiež 3,2 km) sa vydajte spoznávať ďalšie prírodné a historické krásy. Prírodnú rezerváciu Kladská (11,1 km), Kláštor Teplá (11,6 km), Zámok Kynžvart (11,8 km), Hrad a zámok Bečov (17,6 km) alebo Cheb so svojím historickým centrom a hradom (38 km). Okolie je zároveň rajom pre golfových nadšencov, okrem už spomínaného ihrisko nájdete ešte 5 ďalších golfových ihrísk v okolí od 10 km do 42 km vzdialenosti. V zime potom oceníte 50 km denne udržiavaných bežeckých tratí a Ski resort Marianka len 3 minúty autom od hotela.

Kde budete spať?

Tešte sa na ubytovanie, ktoré spĺňa všetky očakávania 4* hotela. Súčasťou každej izby je TV/SAT, minibar, trezor, telefón s priamou voľbou a vlastné sociálne zariadenie s fénom. K dispozícii je aj bezbariérová izba.

Na čom si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na raňajkách formou bufetu, večer v hotelovej francúzskej reštaurácii na menu s tromi chodmi. Individuálnu diétnu stravu si vyžiadajte vopred. K dispozícii vám bude aj kaviareň a salónik s posedením pri krbe.

Kde budete relaxovať?

Parkhotel Golf Mariánské Lázně **** je kúpeľný hotel s balneo centrom. Po celú dobu pobytu vám teda bude k dispozícii tím skúsených terapeutov pod vedením lekára, ktorý sa o vás postará v priebehu rôznorodých liečebných procedúr. Navyše budete mať k dispozícii vyhrievaný bazén s odpočivárňou a priamym vstupom do hotelovej záhrady a saunu.

Parkhotel Golf ****

Parkhotel Golf ****

Mariánské Lázně 580 , Mariánské Lázně
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Parkhotel Golf Mariánské Lázně a.s. IČ: 00172472


+420 354 622 651

info@parkhotel-golf.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Domáci maznáčik za poplatok 200 - 300 Kč/noc (podľa veľkosti)
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie za 75 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Minibar
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3 km
Zastávka
10 m
Zjazdovka
3,2 km