Raj pre turistov, cyklistov a horolezcov sa v zime mení na raj pre milovníkov bežeckého lyžovania. Na svoje si v Žďárských vrchoch s mierne vlnitou krajinou posiatou rybníkmi a skalami schovanými v lesoch prídu aj rybári alebo hubári. A pretože vás pri ubytovaní v modernom Wellness Hoteli Marta v Kuklíku u Sněžného čaká tiež wellness, pobyt v tejto čarovnej oblasti si zaručene užijete.

O ubytovaní

Wellness Penzión Marta v Žďárských vrchoch je novotou voňajúci rodinný podnik v krásnom areáli s jazierkom. Nájdete ho v malej dedinke Kuklík, približne 8 km severne od Nového Města na Morave. Okolie je ideálne pre milovníkov výletov, nájdete tu bohaté vyžitie pre deti i dospelých a malebnú prírodu. Urobte si výlet napríklad k Paseckej skale, Drátenické skale alebo k zrúcanine hradu Štrakov.

Neďaleko to budete mať aj ku Žďáru nad Sázavou (19,7 km) a miestnej pamiatke UNESCO – Pútnemu kostolu na Zelenej Hore (20 km), navštíviť môžete aj zámok Kinských s Múzeom novej generácie, alebo sa vykúpte v Relaxačnom centre Žďár nad Sázavou. S deťmi vyrazte do Westernového mestečka Šikland (25 km) a vynechať nesmiete ani Rozprávkovú dedinku Podlesíčko (4,8 km).

V lete sa vykúpte v rybníku Sykovec (8,2 km) alebo v Milovskom rybníku (6 km), v zime vyrazte na lyže alebo bežky. Najbližšie k penziónu nájdete Ski areál Jimramov (7,9 km) so 7 zjazdovkami, snowparkom a 16km Jimramovským bežeckým okruhom. Dobrú dostupnosť budete mať aj do ski areálov Harusák (11,7 km), Dalečín (16,9 km) alebo Svratka (12,5 km).

Kde budete spať?

Ubytovanie budete v novej, komfortne vybavenej izbe s interiérom ladeným do rustikálneho štýlu. Každá izba disponuje vlastnou kúpeľňou a samozrejmosťou je aj bezdrôtové pripojenie k internetu.

Dvojlôžková izba môžete vyberať z 3 variant – s manželskou posteľou, s oddelenými posteľami alebo s priestrannou vonkajšou terasou. Okrem postele v izbe nájdete aj televíziu, úložné priestory a malý stolík s posedením.

Trojlôžková izba zahŕňa komfortnú manželskú posteľ a samostatné jednolôžko. V izbe nechýbajú úložné priestory, plochá televízia a stolík s kreslami na posedenie.

Štvorlôžková izba bude ideálnym variantom pre rodiny s deťmi, v izbe je totiž manželská posteľ a 2 poschodové postele. K vybaveniu patria aj úložné priestory, televízia s plochou obrazovkou, stolík a kreslá.

Na čom si pochutnáte?

Reštaurácia penziónu vás privíta útulným interiérom a ponukou jedál plnou tradičných českých i medzinárodných špecialít. Pochutnáte si napríklad na šťavnatom steaku alebo výbornom dezerte. V letných mesiacoch si môžete posedieť na slnečnej vonkajšej terase a pokochať sa krásnym výhľadom na celé údolie.

Kde budete relaxovať?

Intímne osvetleného hotelového wellness sa nebudete môcť dostatočne nabažiť. K dispozícii vám bude fínska aj parná sauna a infrasauna, vírivka, Kneippov chodník a samozrejme oddychová miestnosť s pohodlnými ležadlami.

Cestujete s deťmi?

Vo veselom detskom kútiku s hračkami sa vaše ratolesti budú cítiť ako doma. A k dispozícii je aj televízia pre rodičov.

Niečo naviac

Priamo v penzióne si môžete vypožičať horský bicykel, elektrobicykel alebo skúter. Súčasťou areálu je navyše viacúčelové športové ihrisko, vrátane športového vybavenia na zapožičanie. Zlatým klincom je potom rekreačná stajňa Kuklík, kde si môžete dohodnúť jazdu na koni krásnou krajinou.

Wellness penzion Marta

Wellness penzion Marta

Kuklík 3 u Sněžného , Kuklík u Sněžného (u Nového Města na Moravě)
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Wellness hotel Marta s.r.o. IČ: 19914334


+420 739 079 990

recepce@hotelmarta.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Reštaurácia
Požičovňa bicyklov
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
7,9 km