Luxusné štýlový Hotel & Garden U Holubů **** neďaleko Čeladnej sa nachádza uprostred čarovnej beskydskej prírody. A pretože hotelová polpenzia, wellness aj ubytovanie sú na skutočne vysokej úrovni, začnete pokojnejšie dýchať a konečne sa dokonale uvoľníte. Majitelia sa rozhodli staviť na osobný prístup, čo rozhodne pocítite a oceníte. V krásnom designovom hoteli už pre vás pripravujú welcome drink aj bylinnú kúpeľ.

Na Lysú, domácu zmrzlinu a vychýrené golfové ihriská

Moravskoslezské Beskydy sú ideálnym miestom pre turistiku. Po červenej turistickej značke vedúcej neďaleko hotela sa môžete vydať k vrcholu 6 km vzdialenej Kněhyně alebo až na Pustevny. Na opačnú stranu od hotela, smerom k vodnej nádrži Šanca, vás červená po príjemnej vrstevnici zavedie na Smrk (9 km). Na najvyššiu horu Beskyd - Lysú horu 1 323 m.n.m. sa najlepšie dostanete z Ostravice.

Na svoje si v neďalekom Prosper golf rezorte Čeladná prídu aj milovníci golfu. Zahrajte si na jednom z dvoch krásnych, ale neľahkých ihriskách, ktorá už niekoľkokrát hostila PGA European Tour. Za turistické, cyklistické či golfové výkony sa odmeňte napríklad vynikajúcou domácou zmrzlinou z čerstvého mlieka na farme priamo v Čeladnej.

Hotel & Garden U holubů ****

Hotel & Garden U holubů ****

Čeladná 0808 , Čeladná
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
U Holubů, s.ro. IČ: 64616665


+420 558 684 060

recepce@uholubu.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:30
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Vonkajší bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Zastávka
0,2 km
Zjazdovka
5,6 km