Objavte čarovnú prírodu Moravskosliezskych Beskýd a ubytujte sa v rodinnom penzióne U Veterána. Tešte sa na polpenziu, welcome drink, fľašu kvalitného vína a možnosť úschovy bicyklov. V blízkosti nájdete hneď niekoľko skvelých pamiatok a atrakcií.

O ubytovaní

Rodinný Penzión U Veterána sa nachádza v malebnej krajine na úpätí Moravskoslezských Beskýd, na pomedzí menšieho mestečka Frenštátu pod Radhoštěm a horskej obce Trojanovice. Vďaka svojej polohe je penzión ideálnym východiskovým bodom ako pre turistov, tak i pre milovníkov zimných športov. Vydajte sa vo Frenštáte náučným chodníkom Beskydské nebe (3 km), vyjdite lanovkou z Trojanovic na najznámejšie pútnické miesto Pustevny (6 km) či navštíviť Valašský skanzen v Rožnove pod Radhoštěm (11,1 km). Cyklotrás, turistických trás, bežkárskych stôp aj zjazdoviek nájdete v okolí požehnane, napríklad lyžiarske stredisko Pustevny je vzdialené 6 km.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v komfortne zariadených izbách s TV, internetom, malou chladničkou a vlastným sociálnym zariadením. Do väčšiny izieb je možné umiestniť prístelku.

Na čom si pochutnáte?

V reštaurácii si môžete pochutnať na regionálnych špecialitách i na neobvyklých pokrmoch rôznych svetových kuchýň. Počas letnej sezóny sa tešte na grilované dobroty, ktoré zapijete najlepším pivom v kraji - Radegastom. O spokojnosť hostí sa v reštaurácii starajú skúsené šéfkuchárky, pre ktoré je varenie vášňou.

Penzion U Veterána

Penzion U Veterána

Markova 651 , Frenštát pod Radhoštěm
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
U Veterána s.r.o. IČ: 05111293


+420 777 021 380

info@uveteranafren.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,7 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
24 km
Zjazdovka
8,2 km