Užite si pohodovú dovolenku plnú zážitkov v Jizerských horách. Ubytujte sa v Hoteli Farma Vysoká ***, užite si polpenziu a každý deň obdivujte kone a okolitú prírodu. Podľa varianty balíčka si doprajte tiež parádnu relaxačnú masáž.

O ubytovaní

Hotel Farma Vysoká *** sa nachádza v meste Chrastava neďaleko Liberca. Nechajte sa počas pobytu v malebnom podhorí Jizerských hôr rozmaznávať pokojom a prírodou, koňmi a dych vyrážajúcimi západmi slnka. Len 10 minút jazdy autom z Liberca tu na vás čaká aj relaxácia vo wellness a vynikajúca gastronómia.

Vďaka polohe v údolí medzi kopcami je toto miesto ideálne pre všetkých, ktorí túžia po odpočinku od mestského ruchu. Prekrásnu okolitú krajinu môžete objavovať počas výletov po turistických či cyklistických trasách, alebo dokonca na prechádzkach na koni, ktoré v hoteli pod vedením skúsenej cvičiteľky organizujú.

Vydať sa môžete napríklad k hradu Grabštejn (12 km), k zrúcanine hradu Děvín (25 km), na zámok Lemberk (17 km), alebo na hrad a zámok Frýdlant (17 km). Nádherné výhľady budete mať z rozhľadne Nad Prosečí (22 km), rozhľadne Liberecká výšina (13 km) alebo z ikonickej rozhľadne na vrchole Ještěd (19 km), kam je možné vyjsť lanovkou.

Parádnym cieľom výletu je neďaleké mesto Liberec (9 km), ktoré nadchne milovníkov histórie a kultúrnych pamiatok, aktívnych turistov aj rodiny s deťmi. V Liberci je možné vidieť veľa historických budov, vrátane novorenesančnej radnice, budovy sporiteľne, kaviarne Pošta, Liebiegovu vilu či budovy oblastnej galérie. Počas exkurzie do libereckého podzemia môžete nahliadnuť do labyrintu chodieb, no aj najväčšieho libereckého krytu civilnej obrany. K návšteve láka aj pekná zoologická záhrada alebo najstaršia botanická záhrada v Česku. Deti potešíte výletom do zábavného komplexu s aqauaparkom Centrum Babylon, Dinoparku Plaza či vedecko-zábavného centra s planetáriom iQLANDIA.

Počas zimy môžete využiť to, že moderný Ski areál Ještěd s výbornými podmienkami pre denné aj večerné lyžovanie pre všetky kategórie športovcov, je vzdialený len 12 km.

Kde budete spať?

Dvojlôžková izba Standard s vlastnou kúpeľňou je vybavená nábytkom z masívneho dreva, televíziou a WiFi pripojením.

Dvojlôžková izba Superior s vlastnou kúpeľňou je po nedávnej rekonštrukcii navyše vybavená štýlovým LED podsvietením a klimatizáciou. K tomu ponúka krásny výhľad na prírodu.

Na čom si pochutnáte?

V príjemnej hotelovej reštaurácii s barom, krbom a s terasou na vás čakajú skvelé gastronomické zážitky. Raňajky sú základom dňa, a tak si každé ráno pochutnáte na bohatom a pestrom bufete s čerstvými výrobkami od miestnych farmárov. Ďalej je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka, na ktorom nájdete špeciality českej aj medzinárodnej kuchyne. Večer sa môžete tešiť na dvojchodovú servírovanú večeru, ktorá bude dokonalým zakončením každého dňa pobytu.

Kde budete relaxovať?

Dopriať si môžete relax v úplnom súkromí – súčasťou hotela je totiž privátne wellness s fínskou saunou a vírivkou. Odpočinok si môžete spestriť osviežením v podobe wellness košov s občerstvením a osviežujúcimi nápojmi vrátane šampanského, vína, či dokonca pivného súdka.

Alebo na vlastnej koži vyskúšate blahodarné účinky masáží a liečivých kúpeľov?

Cestujete s deťmi?

Pre malých hostí je k dispozícii vonkajšie ihrisko s mnohými atrakciami a detský kútik plný hier a zábavy.

Hotel Farma Vysoká ***

Hotel Farma Vysoká ***

Vysoká 9 , Chrastava
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Bc. Václava Jarošová IČ: 64041069


+420 727 805 190

info@hotelfarmavysoka.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Vzdialenosť od kúpeľov
4 km
Zastávka
1,5 km
Zjazdovka
16 km
Bežkovanie
16 km