Zažite luxusnú dovolenku v Jizerských horách v dvakrát ocenenom Hoteli Bon ***. Užijete si privátne wellness s vírivkou a saunou, masáž i hodinu či dve na bowlingu. V priebehu pobytu sa môžete tešiť na vynikajúcu polpenziu a tiež využiť zapožičanie trekingových palíc.

O ubytovaní

Hotel Bon *** sa nachádza v meste Tanvald v obklopení nádhernej prírody CHKO Jizerské hory. Užijete si tu ako zimnú zasneženú krajinu a lyžovanie, tak prechádzky a výlety v teplejších mesiacoch roka.

V zime sa ako hlavná náplň dňa, samozrejme, ponúka lyžovanie a iné zimné športy. Skvelou správou je, že lyžiarsky areál Tanvaldský Špičák je vzdialený iba 4,6 km a užijete si tu až 10 zjazdových tratí. zjazdovkami, Bedřichov (18 km) s 10 zjazdovými traťami a Severák (14 km). Ten ponúka 12 zjazdoviek prevažne nižšej obťažnosti, a bude tak ideálny pre rodiny s deťmi.

V okolí vedie mnoho tratí pre bežkárov a cyklistických a turistických trás, ktoré využijete hlavne od jari do jesene. Na výlet sa môžete vydať na kamennú rozhľadňu Špičák (3 km) z roku 1909, k zrúcanine hradu Návarov (11 km) na zámok Frýdlant (30 km), ktorý sa v roku 1801 stal prvým hradným múzeom v strednej Európe, či do kúpelí Libverda (30 km), ktorých stavba začala v druhej polovici 18. storočia.

Veľkej obľube sa teší aj expozícia Múzea Járy Cimrmana (5 km) a Múzea výroby hračiek (5 km). Pokiaľ chcete zabaviť hlavne deti, vydajte sa s nimi do Liberce (20 km), kde ich budete mať o program postarané. Môžete navštíviť napríklad libereckú ZOO alebo Centrum Babylon, ktoré zahŕňa aquapark, funpark s najrôznejšími preliezačkami, hojdačkami a ďalšími atrakciami, lunapark s autodrómom, kolotočmi, horolezeckou stenou aj virtuálnou realitou alebo zábavno-náučné centrum iQpark.

Kde budete spať?

Čaká na vás ubytovanie v komfortnej izbe s interiérom ladeným do neutrálnych farieb. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom a neumožňujú prístelku.

Dvojlôžková izba Comfort meria 21 m² a je vybavená manželskou posteľou, televíziou, WiFi, trezorom, malým stolíkom s posedením a závesmi. Za príplatok môžete zvoliť túto izbu vo variante s balkónom, veľkosť aj vybavenie izby zostávajú v takom prípade rovnaké.

Dvojlôžková izba Comfort s delenými lôžkami je oproti variante s manželskou posteľou menšia (15 m²) a je vybavená dvoma jednolôžkovými posteľami. Nechýba televízia, malý stolík, WiFi pripojenie, trezor či závesy. Aj túto izbu môžete mať vo verzii s balkónom, tá je potom o trochu väčšia (17 m²), vybavenie je rovnaké.

Trojlôžková izba Standard má 21 m² a nájdete v nej manželskú posteľ, samostatné jednolôžko, televíziu, trezor, WiFi pripojenie a malý stolík. Nemá závesy, na oknách sú iba polopriesvitné rolety. V prípade záujmu je táto izba k dispozícii vo variante s balkónom.

Trojlôžková izba Comfort je veľkosťou (21 m²) aj vybavením (manželská posteľ + jednolôžko, malý stolík, televízia, trezor a WiFi pripojenie) veľmi podobná izbe Standard, navyše ale na oknách nájdete zatemňujúce závesy, ktoré oceníte, ak sa nechce na dovolenke prebúdzať skoro ráno. Za príplatok môžete mať túto izbu vo verzii s balkónom**.

Štvorlôžková izba bude ideálna pre rodiny, ktorým poskytne viac priestoru (28 m²). K dispozícii budete mať manželskú posteľ a dve poschodové postele, malý stolík, televíziu, WiFi pripojenie, trezor a zatemňujúce závesy. Táto izba nemá balkón.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si každé ráno vychutnáte raňajky vo forme bufetu. Cez deň je možné objednávať pokrmy z jedálneho lístka. Večer sa tu podávajú servírované trojchodové večere s možnosťou výberu z menu.

Kde budete relaxovať?

Po celodenných výletoch či lyžovačke nie je nič lepšie ako odpočinok v novom hotelovom wellness. Nájdete tu vírivku a fínsku saunu.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou hotelovej reštaurácie je detský kútik s hračkami.

Niečo naviac

Veľa zábavy na vás čaká na dvoch bowlingových dráhach.

Hotel Bon ***

Hotel Bon ***

Pod Špičákem 621 , Tanvald
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Horské chaty s.r.o. IČ: 04084799


+420 777 855 199

info@hotel-bon.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Baby friendly
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
0,4 km
Zjazdovka
4,6 km
Bežkovanie
2,6 km