Príďte do Beskýd za oddychom. V Hoteli Odra na vás čaká okrem iného bazén, sauna aj wellness, kde sa tešte na parafínový thermo obklad, inhaláciu Vincentky a ďalšie procedúry. V cene máte tiež plnú penziu - bufetové raňajky, obed formou menu a večere formou bohatého rautu. Milovníkov zimných športov nadchnú aj blízke skiareály.

O ubytovaní

Hotel Odra *** sa nachádza v Ostravici v Beskydách, priamo pod najvyššou Beskydskou dominantou - Lysou horou 1 323 m n.m. Blízko to budete mať aj k hrádzi krásnej priehrady Šance (4 km), na Smrk (7,9 km) a do Trojanovic k lanovke pod Pustevny (20 km). V zime sa vyberte na výlet krajinou na bežkách po jednej z mnohých bežeckých tratí v okolí. Alebo dáte prednosť lyžovačke v blízkom stredisku Ski areál Na čele - Skalka (2 km)?

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 35 izieb vybavených televíziou a vlastnou kúpeľňou. K dispozícii sú tiež rodinné izby a suity ideálne pre rodiny s deťmi alebo dva páry.

Na čom si pochutnáte?

V modernej štýlovej Reštaurácii Odra a bare All Capone sa podávajú raňajky formou bufetu, servírované obedy výberom z 2 jedál i večere formou teplého rautu.

Kde budete relaxovať?

Hotel plní tiež funkciu kúpeľného a zdravotníckeho centra. Pracuje tu lekársky personál a ponúkané masáže a procedúry (inhalácie, obklady, oxygenoterapia, vodoliečba ap.) sa zameriavajú na zlepšenie funkcie pohybového, obehového, zažívacieho, nervového a dýchacieho systému.

Wellness má vnútornú i vonkajšiu časť. Užiť si môžete pobyt vo fínskej alebo bio saune, parné, soľné, bylinné a eukalyptové kúpele, ale aj zážitkové sprchovacie boxy, vírivky a soľné odpočivárne. Plávať alebo relaxovať môžete tiež v rehabilitačnom bazéne s mnohými hydromasážnymi programami.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je zadarmo prístupný detský kútik.

Niečo naviac

Hotel má aj fitness centrum a priestor, kde si môžete zahrať biliard alebo stolný tenis.

Hotel Odra ***

Hotel Odra ***

Ostravice 0327 , Ostravice
Česká republika

+420 558 682 287

rezervace@hotel-odra.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Prednášková sála
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Zastávka
0,6 km
Zjazdovka
1,3 km