Rodinný Hotel Apollon *** vás privíta v samotnom centre jedného z najznámejších juhomoravských mestečiek. Valtice sú preslávené predovšetkým výborným vínom a krásnym barokovým zámkom. Z tohto pobytu by ste sa teda nemali vrátiť skôr, než poriadne spoznáte Lednicko-valtický areál a miestne víno.

Overené Travelkingom

“Hotel zodpovedal popisu na Travelkingu, personál bol príjemný a aj napriek opatreniam kvôli COVID-19 sme si pobyt užili. Degustácia v hotelovej pivničke prebehla v obmedzenom počte a len do 20:00. Večere boli bohaté, síce len jedno jedlo, ale bolo ho dostatočné množstvo. Raňajky boli tiež bohaté, mne osobne chýbali ešte volské oká alebo miešané vajíčka, ale to je len drobnosť. Prostredie Valtíc bolo pekné.”

Lukáš Fecko - Vedúci IT tímu
Osobne overené v: Októbri 2020

O ubytovaní

Hotel Apollon *** nájdete vo Valticiach na južnej Morave. Vydajte sa na výlet k zámku Valtice s priľahlým zámockým parkom, k Lednicko-valtickému areálu (UNESCO), vodnej nádrži Nové Mlýny či tej Věstonickej, alebo do CHKO Pálava. Za zábavou zamierte do Aqualandu Moravia (25 km) alebo do rakúskych kúpeľov Laa an der Thaya (33 km).

Kde budete spať?

Hotel má k dispozícii celkom 22 izieb. Ubytovaní budete v komfortnej dvojlôžkovej izbe s televíziou, telefónom, WiFi pripojením a vlastnou kúpeľňou.

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno sa posilníte raňajkami vo forme bufetu, ktoré sa podávajú priamo v priestrannej hotelovej reštaurácii s barom. Po návrate z výletov si zase vychutnáte dvojchodovú večeru. Tešiť sa môžete na krajové špeciality a, samozrejme, na tie najlepšie vína predovšetkým z valtickej a mikulovskej oblasti.

Hotel Apollon ***

Hotel Apollon ***

Petra Bezruče , Valtice
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
TIADO, s.r.o. IČ: 26234289


+420 602 525 584

recepce@hotel-apollon.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Požičovňa bicyklov

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,8 km
Vzdialenosť od jazera
4 km
Zastávka
0,3 km