Víno na Vysočine? Áno, zavítajte do Vinárstva a Hotela Sádek a okrem polpenzie si vychutnáte aj víno z miestnej produkcie. Čaká vás riadená degustácia s výkladom aj prehliadka viníc a pivníc. Za zábavou potom vyrazíte do aquaparku v Třebíči, vstup je v cene.

O ubytovaní

Vinařství Sádek je jediné vinárstvo na Vysočine a nájdete ho v obci Kojetice na Moravě. Vzniklo na mieste pôvodných panských viníc, ktoré tu boli zriadené už v 18. storočí. Nemusíte teda priamo na južnú Moravu, aby ste si vychutnali vína ako Irsay Oliver, Muškát moravský alebo Müller Thurgau. Na výlet sa vydajte do Třebíča (10 km) alebo na rozhľadňu Mařenka (10 km).

Kde budete spať?

K dispozícii je 13 dvoj až trojlôžkových izieb vybavených televíziu, mini chladničkou, úložným priestorom a WiFi pripojením. Zo všetkých izieb budete mať výhľad na vinice.

Na čom si pochutnáte?

O váš apetít sa počas pobytu postará miestna reštaurácie, kde sa môžete tešiť na raňajky formou bufetu a dvojchodové večere. V lete si poseďte na vonkajšej terase alebo pri udiarni, kde sa často pripravujú grilované špeciality.

Súčasťou areálu je tiež vinárska pivnica rozdelená na tri časti - štýlovú vináreň, vinotéku s boxami a produkčnú pivnicu, kde sa víno spracováva. Užite si riadenú degustáciu, pri nej víno nielen ochutnáte, ale tiež sa dozviete niečo o jeho príprave.

Vinařství a Hotel Sádek

Vinařství a Hotel Sádek

Kojetice 169 , Kojetice na Moravě
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Vinařství Sádek s.r.o. IČ: 28357973


602 721 625

lampir.lubomir@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
1 km
Zastávka
1 km
Aquapark
13 km