Relaxačná dovolenka v Beskydách v novom Sport Art Centrum Hoteli ****, ktorý leží medzi Dolní a Horní Bečvou a ponúka vstup do bazéna, posilňovne a tiež relaxačného aroma kúpeľa. Tešte sa aj na polpenziu a blízké skiareály.

O ubytovaní

Hotel Sport Art Centrum **** sa nachádza na brehu rieky Rožnovská Bečva zasadený doprostred úchvatnej prírody Beskýd v obci Prostřední Bečva. Toto miesto je ideálne na krásne výlety, športy, ale aj relaxáciu v pokojnej prírode.

Priamo z hotela vedie 17 km dlhá okružná trasa na horu Radhošť (10 km) so známou sochou boha Radegasta. Po horskom hrebeni sa dá pokračovať až na malebné Pustevny (9 km) Dušana Jurkoviča. Obľúbenými turistickými cieľmi sú tiež Lysá hora (30 km) alebo historické mesto Rožnov pod Radhoštěm (9 km), kde nájdete Valašské múzeum v prírode, pivné kúpele aj lanové centrum Gibon park.

Hotel je navyše obklopený lyžiarskymi strediskami, najbližší Ski areál Rališka so 4 upravovanými zjazdovkami stojí len 8,5 km od neho. O kus ďalej nájdete Ski areál U Sachovy studánky (9,7 km) a Ski areál Mečová (9,1 km), v okruhu niekoľkých kilometrov potom čaká množstvo ďalších lyžiarskych centier. Nedostatku zimného vyžitia sa tak rozhodne báť nemusíte.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z 15 komfortných izieb s moderným interiérom a pekným výhľadom. Každá izba má vlastnú kúpeľňu so sprchovacím kútom a k dispozícii budete mať okrem pohodlnej dvojlôžkovej postele aj televíziu, WiFi pripojenie a úložný nábytok.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia pripravuje české i medzinárodné pokrmy s láskou a s fantáziou. Je tu kladený dôraz na čerstvosť a kvalitu surovín, zaručene si tak pochutnáte. Súčasťou reštaurácie je aj zimná záhrada a bar, kde si môžete užiť posedenie pri šálke kávy alebo niečoho ostrejšie.

Kde budete relaxovať?

V hotelovom wellness centre si užijete zaslúžený odpočinok v krásnom, modernom prostredí. Nájdete tu veľký vnútorný bazén s rozmanitými vodnými atrakciami a vírivky, po kúpaní sa môžete zohriať vo fínskej a infra saune. Na následné schladenie zase poslúži ochladzovací bazénik, vedro alebo sprcha. Ďalej budete mať k dispozícii Kneippov chodník a tepidárium. Pre spríjemnenie dňa si vyberte niektorú z masáží a relaxačných procedúr.

Niečo naviac

Nudiť sa tu počas pobytu rozhodne nebudete. V novovybudovanej multifunkčnej športovej hale nájdete kryté kurty na tenis, bedminton a ďalšie halové športy. Plne klimatizovaná hala ponúka veľa zábavy pre celú rodinu bez obáv z dažďa a snehu. Navštívte tiež posilňovňu a zahrajte si stolný tenis.

Sport Art Centrum Hotel ****

Sport Art Centrum Hotel ****

Prostřední Bečva 707 , Prostřední Bečva
Česká republika

+420 702 059 114

recepce@hotelsportart.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Fitness
Konferenčná miestnosť
Minibar
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2,5 km
Vzdialenosť od kúpeľov
31 km
Zastávka
1,3 km
Aquapark
17,2 km
Zjazdovka
8,5 km
Bežkovanie
8,5 km