Užite si prepychový pobyt v centre Karlových Varov. Hotel Palacký **** stojí priamo pri populárnej kolonáde a 150 m od Zámockých kúpeľov. V cene máte bohatú polpenziu, kúpeľné oblátky a vstupenku do Alžbetiných kúpeľov.

O ubytovaní

Prepychový Hotel Palacký **** nájdete v samom srdci historického kúpeľného centra Karlových Varov, preslávená promenáda vedie priamo okolo neho. Všetky krásy mesta tak budete mať na dosah ruky.

K najznámejšiemu karlovarskému prameňu Vřídlo (250 m) dôjdete z hotela behom pár minút. Ak sa vydáte okolo riečky Teplá na druhú stranu, prídete k ikonickej budove Grandhotela Pupp (200 m). Od grandhotela jazdí lanovka k rozhľadni Diana, z ktorej uvidíte celé kúpele ako na dlani. Počas pobytu v Karlových Varoch odporúčame navštíviť aj múzeum Jana Bechera (2 km) a skláreň Moser (5 km).

Zimný pobyt si môžete spestriť lyžovaním vo ski areáloch v Jáchymove (23 km), v Božom Dare (28 km) alebo na Klínovci (30 km). Alebo načerpajte sviatočnú atmosféru na adventných trhoch či vo Vianočnom dome (5,8 km). Ten má celoročne otvorenú rozsiahlu predajnú expozíciu, ale nájdete v ňom aj Múzeum medvedíkov s najväčšou zbierkou v Českej republike, Múzeum Vianoc, kúzelné mestečko a prekrásnu kaviareň.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v elegantných izbách, ktoré vám poskytnú potrebný komfort. Okrem posedenia a veľkej kúpeľne sa tešte tiež na výhľad na mesto. Niektoré izby majú tiež balkón a možnosť prístelky.

Na čom si pochutnáte?

V hotelovej reštaurácii si môžete pochutnať na vynikajúcich pokrmoch stredomorskej kuchyne a vybrať si z pestrej ponuky lahodných dezertov. Počas letného obdobia je možné relaxovať v hotelovej záhrade s výhľadom na hlavnú ulicu.

Hotel Palacký ****

Hotel Palacký ****

Stará Louka 339/40 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Petr Mareš IČ: 01951734


353 222 544

info@hotelpalacky.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 100 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Parkovanie za 350 Kč/noc

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,3 km
Vzdialenosť od kúpeľov
0,3 km
Zastávka
0,3 km
Zjazdovka
35 km