V Jizerských horách si užijete výlety do okolia aj následnú relaxáciu vo wellness. Skvelé zázemie poskytne ubytovanie v Amantis Vital Sport Hoteli *** s polpenziou a welcome drinkom. Oddýchnete si v saunách či vírivke, pre športovcov sú tu ihriská.

O ubytovaní

Amantis Vital Sport Hotel *** sa nachádza v srdci nádhernej prírody CHKO Jizerské hory neďaleko obce Desná. Vďaka nadmorskej výške 967 m. n. m. poskytuje hotel krásny výhľad do údolia a je perfektnou destináciou pre aktívnu dovolenku po celý rok.

V okolí hotela vedie množstvo turistických a cyklistických trás, kde si na svoje prídu ako rekreační, tak vrcholoví športovci. Neďaleko sa rozkladá napríklad prírodná pamiatka Černá Desná (3,5 km), ktorej súčasťou sú početné vodopády. Za krásnymi výhľadmi sa vydajte na neďaleké rozhľadne: Světlý vrch (5 km), Tanvalský Špičák (5,4 km) alebo Maják Járy Cimrmana (6, 8 km). Unikátnym rašeliniskom Jizerky (9,6 km) vás prevedie náučný chodník. Miestom príjemných prechádzok je neďaleká vodná nádrž Souš (2 km), ktorá sa vďaka zákazu kúpania a rybolovu pýši priezračne čistou vodou.

Skvelým cieľom pre celodenný výlet je rekreačné stredisko Harrachov (12 km), kde môžete navštíviť múzeum skla a Ski múzeum, zajazdiť si po bobovej dráhe alebo sa nechať vyviezť lanovkou na Čertovu horu.

V neďalekom Jablonci nad Nisou (18 km) láka počas leta vodná nádrž Mšeno (21 km) s parádnymi podmienkami pre kúpanie na niekoľkých piesočnatých alebo trávnatých plážach. Po celý rok môžete na malebné centrum mesta pozrieť z vyhliadkovej radničnej veže (22 km) alebo si prezrieť expozície múzea hračiek, či múzea skla a bižutérie.

Počas zimy môžete krásy Jizerských hôr objavovať po mnohých kilometroch bežeckých trás všetkých úrovní obtiažnosti. Najbližší lyžiarsky areál Černá Říčka je vzdialený iba 3,5 km. Perfektné podmienky pre lyžiarov ďalej ponúkajú aj obľúbené ski areály na Tanvaldskom Špičáku (12 km), v Harrachove (12 km), v Rokytnici nad Jizerou (21 km) alebo v Sklářskej Porube (25 km) na poľskej strane Krkonôš.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v dvojlôžkovej izbe s vlastnou kúpeľňou s WiFi pripojením, televíziou a telefónom.

Na čom si pochutnáte?

Na prízemí hotela sa nachádza moderná reštaurácia s krbom, kde si pochutnáte na samých dobrotách. Každé ráno sa posilníte pri bohatých raňajkách vo forme bufetu. Cez deň je potom možné objednávať pokrmy zo stáleho jedálneho lístka. Dvojchodová večera pre hotelových hostí sa skladá z polievky a hlavného chodu, ktorý je možné si vybrať z menu. Súčasťou reštaurácie je aj lobby bar, kde si vychutnáte svoj obľúbený nápoj.

Kde budete relaxovať?

Okrem toho, že je hotel zasadený do malebného horského prostredia s mimoriadne čistým vzduchom, si tu dokonale oddýchnete aj vďaka modernému hotelovému wellness. Jeho súčasťou je vnútorný relaxačný bazén, vírivky a Kneippov kúpeľ. Prehriať sa môžete vo fínskej, bio a parnej saune. Samozrejmosťou je aj odpočinková zóna s ležadlami. K dispozícii sú tu aj profesionálne masérky so širokou ponukou masáží.

Cestujete s deťmi?

Pre deti je k dispozícii detský kútik aj vonkajšie ihrisko.

Niečo naviac

V areáli hotela je nohejbalové ihrisko a posedenie pri ohnisku a grile.

Amantis Vital Sport Hotel ***

Amantis Vital Sport Hotel ***

Na Novině 401 , Desná
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Amantis CZ s.r.o. IČ: 26774852


+420 608 737 730

info@amantis.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Detské ihrisko
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Konferenčná miestnosť
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od jazera
2,5 km
Zastávka
2 km
Zjazdovka
3,5 km