Zažite príjemnú dovolenku s polpenziou v centre Orlických hôr v horskej chate Orlice priamo pod Velkou Deštnou. Miesto je skvelé pre zapálených turistov, ktorým stačí nenáročné ubytovanie.

O ubytovaní

Nikde si neužijete Orlické hory viac ako na Horskej chate Orlice. Tá sa nachádza v malebnej dedinke Deštné priamo na úpätí Velké Deštné, najvyššom vrchole Orlických hôr, vo výške 840 m n. m. Športového vyžitia nájdete v okolí chaty až až, najmä v zime sa vám tu rozprestiera raj lyžiarskych stredísk! Chata stojí priamo pri zjazdovke Zákutia Ski centra Deštné (500 m). A vyskúšať môžete aj trate, ski areálu Říčky (18,5 km) či ski areálu Zielienec (31,2 km) na poľskej strane hranice.

Ani v mesiacoch bez snehu nebudete mať o zážitky núdzi, okolité hory lákajú k turistike aj cykloturistike. Na vrchole Velké Deštné (6,7 km) stojí moderná rozhľadňa s fantastickými výhľadmi. V centre Deštnej sa nachádza barokový kostol sv. Márie Magdalény (1,9 km) postavený podľa projektu svetoznámeho barokového architekta J. B. Santiniho. Za návštevu stojí aj Múzeum zimných športov, turistiky a remesiel (1,8 km). A populárnou atrakciou pre deti i dospelých je blízky lanový park v Říčkách (18,3 km).

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z pohodlných, jednoducho zariadených izieb s komfortnými lôžkami a vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a WC.

Na čom si pochutnáte?

Hotelová reštaurácia ponúka českú kuchyňu, ryby, cestoviny, šaláty a rôzne špeciality. Priľahlá letná terasa potom pozýva nielen na príjemné posedenie, ale aj grilovanie prasiatok, moriek, jahniat a pod.

Cestujete s deťmi?

Na záhrade nechýba detské ihrisko, šmykľavka, preliezky a trampolína.

Niečo naviac

Večer sa s priateľmi pobavíte pri biliarde alebo pri elektronických šípkach.

Hotel Orlice ***

Hotel Orlice ***

Deštné v Orlických horách 184 , Deštné v Orlických horách
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Miroslav Skalický IČ: 74137824


+420 722 939 439

skalickymirecek@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 150 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Wi-Fi zdarma
Detské ihrisko

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
2 km
Zastávka
50 m
Zjazdovka
0,5 km
Bežkovanie
1 km