Vydajte sa na oddychovú dovolenku do krásnej prírody neďaleko Slavkovského lesa a Karlových Varov. Ubytovaní budete v unikátnom historickom penzióne Hradní Bašta v Bečove nad Teplou s raňajkami a romantickou večerou pri sviečkach a so skvelým menu. Radosť vám urobí aj flaša vína.

O ubytovaní

Vydajte sa na odpočinkovú dovolenku do rodinného Penziónu Hradní Bašta, ktorý sa nachádza na námestí malebného mestečka Bečov nad Teplou v Chránenej krajinnej oblasti Slavkovský les. Stará časť penziónu je vlastne zrekonštruovaný domček z roku 1761 s prechodom do bývalej židovskej štvrte.

Budete len pár krokov od hradu Bečov (200 m), ktorý patrí k najzachovalejším v Českej republike. Navštíviť môžete aj Múzeum motocyklov a české hračky (59 m) alebo krásnu Bečovskú botanickú záhradu (1,1 km). Prechádzkou sa potom dostanete na rozhľadňu Krásenský vrch 7,2 km, k čadičovým varhanom u Hlinek (8 km) alebo k prameňu Grünskej kyselky (8,4 km) s extrémne vysokým obsahom horčíka.

Výlet si urobte aj k ďalším krásnym miestam – na hrad Loket (16,7 km), ku kláštoru Teplá (17,2 km) aj do kúpeľných miest, ako sú Karlove Vary (20 km), Mariánské Lázně (21 km) aj Kúpele Kynžvart (22 km). V Karlových Varoch si okrem krásnych kolonád užijete aj návštevu Vianočného domu, v Mariánskych Lázňach zase môžete v zime vyraziť na zjazdovku. A čo v lete? Otestujte prírodné kúpalisko Toužim (13,1 km) alebo kúpalisko Michal (26,5 km) s najdlhším vonkajším toboganom v Česku.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z ôsmich komfortne zariadených izieb s televízorom, fénom a vlastnou kúpeľňou. Z väčšiny izieb je navyše úžasný výhľad na okolitú prírodu a pamiatky Bečova.

Na čom si pochutnáte?

Tešte sa na vynikajúcu a bohatú hostinu, ktorú si doprajete v hotelovej reštaurácii. K dispozícii je tiež vínna pivnica s vinotékou a spodná reštaurácia s konferenčnou sálou.

Hradní Bašta

Hradní Bašta

Náměstí 5. května 19 , Bečov nad Teplou
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Bečovská Hradní, s.r.o. IČ: 27981843


+420 353 222 802

becovskahradni@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 200 Kč/noc
Bezbariérovosť
Žiadna
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Reštaurácia
Konferenčná miestnosť
Fén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
22 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
21 km
Zjazdovka
19 km