Poriadny odpočinok s bohatým wellness a kultúrou hľadajte v Karlových Varoch a to priamo v termíne, kedy sa koná populárny Medzinárodný filmový festival Karlovy Vary. Spa Resort Sanssouci **** ponúka nadštandardné ubytovanie, predĺžené raňajky do 12:00 hodín a voľný vstup do wellness, kde nájdete bazén s atrakciami, saunu, parný kúpeľ aj Kneippov chodník.

O ubytovaní

Spa Resort Sanssouci **** je luxusný ubytovací kúpeľný komplex v centre Karlových Varov neďaleko slávneho Vřídla a Vřídelní kolonády (800 m). Rezort bude vynikajúcim východiskovým bodom pre objavovanie Karlových Varov aj zaujímavé výlety po okolí.

V bezprostrednej blízkosti hotela nájdete vyhliadku Dorotin Altánok (650 m) a Vilu Marghareta (190 m), ktorá zaujme krásnou secesnou architektúrou. Prechádzku po kolonádach začnite tou Vřídelní, odkiaľ môžete ďalej pokračovať k Zámeckej (1,2 km) a Tržní kolonáde (1,1 km) a následne pozdĺž brehu rieky Teplá k Mlýnskej kolonáde (1,2 km) a Sadovej kolonáde (1,6 km) v Dvořákových sadoch.

Odtiaľto sa vydajte napríklad do Smotanových sadov (2,2 km), ktorým dominuje nádherná budova Alžbětiných lázní, alebo do lesoparku, na vyhliadku Tři kříže (1,2 km) a Goetheho vyhliadku (2 km). Za návštevu stojí tiež Galéria umenia (650 m), Múzeum Karlových Varov (1,3 km), Múzeum Becherovky (2,6 km) alebo Vianočný dom (6 ,3 km), ktorý vás svojou čarovnou atmosférou nadchne nielen v zimných mesiacoch.

Skvelé výletné ciele, ku ktorým môžete vyraziť pešo alebo na bicykli, ponúka aj okolie Karlových Varov. Navštívte napríklad hrad Loket (13,9 km) a Svatošské skaly (10,4 km) s náučným chodníkom, pre deti je neďaleko Areál Svatošky - detský raj (10,7 km) s minizoo, trampolínou, preliezkami a ďalšími atrakciami.

Zábavu pre malých aj veľkých vám zaistí Prírodné lanové centrum Svatý Linhart (5,2 km) s chodníkom v korunách stromov a obora Svätý Linhart (4,1 km), kde žijú jelene, srny, daniele a diviaky. Zaujímavým zážitkom bude aj návšteva Národnej prírodnej rezervácie SOOS (44 km), ktorá sa prezýva „český Yellowstone“ a uvidíte tu rozsiahle rašeliniská a slatiniská, vývery minerálnych prameňov i náučný chodník na dne vyschnutého minerálneho jazera.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej z dvoch hlavných budov Blue House alebo Green House, ktoré sa pýšia celkovou kapacitou 634 lôžok. Všetky izby sú zrekonštruované, moderne zariadené a majú vlastnú kúpeľňu a WiFi pripojenie . Niektoré izby majú aj balkón.

Dvojlôžková izba meria 19 m² a je vybavená manželskou posteľou, pracovným stolom, televíziou, telefónom, chladničkou, sadou na prípravu kávy a čaju a trezorom. V kúpeľni nájdete sprchový kút alebo vaňu, umývadlo, WC, toaletné potreby a fén. Po dohovore s hotelom je možná aj rezervácia trojlôžkovej a štvorlôžkovej izby.

Izba Suite (42 m²) sa skladá z oddelenej spálne s manželskou posteľou a obývacej časti s pohovkou. V oboch miestnostiach je písací stôl a televízia, k vybaveniu patrí aj set na prípravu kávy a čaju, chladničkou, trezor a telefón. Súčasťou izby je kúpeľňa s vaňou, toaletnými potrebami a fénom na vlasy.

Na čom si pochutnáte?

Vďaka polpenzii či plnej penzii o vás bude dokonale postarané naozaj po všetkých stránkach. Tešiť sa môžete na bohatý raut plný delikates na raňajky, obed aj večeru. Počas dňa si môžete posedieť aj v kaviarni a bare Blues Café, kde sa pravidelne konajú tanečné večery a iné spoločenské akcie. Vychutnáte si tu vynikajúcu kávu, skvelé koktaily aj kvalitné víno.

Kde budete relaxovať?

Tešiť sa môžete aj na kúpeľné a wellness procedúry v Spa & Wellness centre Mercedes. Dominantou wellness centra je bazénový komplex s krytým, vyhrievaným bazénom (dĺžka 16,7 m, šírka 8 m, hĺbka 1,4 m) s vodnými atrakciami, ako sú chrliče a masážne trysky. Oddýchnete si tu tiež v klasickej či parnej saune a v horúcej vírivke.

Veľkým lákadlom sú najrôznejšie liečebné, relaxačné a skrášľujúce procedúry, ktorých má wellness centrum v ponuke viac ako 100 a všetky sa odohrávajú pod vedením skúsených lekárov, fyzioterapeutov, masérov či nutričných terapeutov.

Cestujete s deťmi?

Vaše ratolesti si môžu skrátiť dlhú chvíľu v moderne vybavenom detskom kútiku hraním spoločenských hier, sledovaním televízie alebo filmov a rozprávok na DVD. K dispozícii je aj vonkajšie ihrisko s minigolfom a ihriskom na petanque.

Niečo naviac

V rezorte sú pravidelne organizované kultúrne programy s koncertmi aj tanečnou hudbou a rôznorodé výstavy.

Spa Resort Sanssouci ****

Spa Resort Sanssouci ****

U Imperiálu 198/11 , Karlovy Vary
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Imperial Karlovy Vary a. s. IČ: 45359318


+420 353 207 113

reservation@spa-resort-sanssouci.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domáci maznáčik
za 560 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Parkovanie na hotelovom parkovisku 250 Kč/deň a v garáži 300 Kč/deň

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Úschovňa bicyklov
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness
Vnútorný bazén

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,6 km
Vzdialenosť od kúpeľov
3,3 km
Zastávka
10 m