Uvoľnite sa na pobyte v Žďárských vrchoch na Vysočine. Hotel Sněžné *** vám poskytne príjemné ubytovanie blízko prírody, polpenziu po celú dobu pobytu a vstup do wellness s vírivkou a saunami. Vyraziť môžete vo dvojici alebo aj s deťmi.

O ubytovaní

Hotel Sněžné *** je dominantou obce Snežné v CHKO Žďárské vrchy. Na svoje si tu prídu milovníci prírody, turistiky, cykloturistiky a lyžovania. Príjemnou prechádzkou sa dostanete do Japonskej záhrady (400 m) s bonsajmi, ďalej môžete pokračovať k Drátenickej skale (3,8 km), Malinskej skale (6,3 km) alebo k útvaru Čtyři palice (8 km). Ak máte so sebou deti, nevynechajte návštevu Podlesíčkovej rozprávkovej dediny (2,7 km). V lete sa môžete okúpať v Milovskom rybníku (3,8 km), v zime vyskúšajte blízke lyžiarske strediská, napríklad Skiareál Jimramov (7 km) alebo Ski Harusák (14 km).

Blízko budete mať aj k niekoľkým pamiatkam UNESCO. Dokonca ich môžete navštíviť všetky v jeden deň, pretože nie sú od seba vzdialené viac ako hodinu. Najprv sa vyberte na Zelenú horu v Žďári nad Sázavou, kde stojí Pútnický kostol svätého Jana Nepomuckého z roku 1722 (20 km). Pokračujte do Telča (94,8 km) a prezrite si krásne historické centrum a renesančný zámok. A nakoniec sa vyberte do Třebíča (60,6 km), kde na vás čaká bazilika svätého Prokopa, židovská štvrť, židovský cintorín a synagóga.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v krásnej, modernej izbe v neutrálnych farbách a s dreveným dekorom. Masívna drevená posteľ s kvalitným matracom (22 cm) vám poskytne skutočne ružový spánok. O vaše pohodlie sa postarajú aj hlukovo izolované dvere a k vybaveniu patrí LCD televízor, WiFi pripojenie, skrine a police na oblečenie a kúpeľňa so sprchovacím kútom, toaletou a sušičom vlasov.

Na čom si pochutnáte?

V štýlovej nefajčiarskej reštaurácii si môžete vychutnať poctivú českú kuchyňu. Všetky jedlá sú pripravované s dôrazom na kvalitu a čerstvosť surovín. V letných mesiacoch si môžete posedieť aj na vonkajšej záhrade.

Kde budete relaxovať?

Krásnym zakončením dňa budú chvíle strávené v modernom hotelovom wellness centre, kde si oddýchnete v maxi vírivke pre 12 osôb, finskej saune a infrasaune s ochladzovacím vedrom. Môžete si tiež dopriať profesionálnu relaxačnú alebo športovú masáž, ktorá vám zaručene prinesie dobrú náladu.

Cestujete s deťmi?

V ponuke reštaurácie sú detské jedlá, požičiavajú sa vysoké stoličky a deti sa môžu hrať v detskom kútiku.

Niečo naviac

Chystáte sa na výlet? V hoteli si môžete prenajať elektrický bicykel.

Hotel Sněžné ***

Hotel Sněžné ***

Sněžné 73 , Sněžné
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Vision Travel s.r.o. IČ: 03350711


+420 778 770 270

info@hotel-snezne.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Zakázaný
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Reštaurácia
Detský kútik
Lyžiareň
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
10 m
Vzdialenosť od kúpeľov
11,5 km
Zastávka
20 m
Zjazdovka
7,7 km
Bežkovanie
4 km