Všetky zamilované páry určite poteší dovolenka v krásnom Veselí nad Lužnicí kúsok od Třeboni aj Českých Budějovíc. Tešiť sa môžete na neobmedzený vstup do wellness s vírivkou a saunami, na skvelú polpenziu alebo poukaz na kávu.

O ubytovaní

Hotel Lucia *** sa nachádza vo Veselí nad Lužnicí, priamo na sútoku riek Lužnice a Nežárky, a je obľúbeným miestom pre všetky páry a rodiny, ktoré hľadajú relaxačný wellness pobyt s dobrým jedlom a množstvom výletných cieľov. Zaujímavosťou je, že hotel bol postavený tak, aby pripomínal zaoceánsku loď, pričom zhora je vidieť kapitánsky mostík a predĺžený predok.

Ideálnou príležitosťou na spoznávanie okolia je náučný chodník s infotabuľami venovanými prírode, kultúre a histórii oblasti, ktorý vedie cez Veselí nad Lužnicí. Rodiny s deťmi ocenia kratšiu trasu, ktorá vedie prevažne cez mesto, zatiaľ čo vášniví turisti môžu vyskúšať dlhšiu, takmer 9-kilometrovú trasu. Pri prechádzke mestom sa nezabudnite zastaviť pri krásnej renesančnej radnici zo 16. storočia (400 m) alebo pri gotickom kostole Povýšenia svätého kríža (600 m).

Milovníci pamiatok sa môžu vybrať aj na prehliadku okolitých zrúcanín, hradov a zámkov. Neďaleko (23 km) sa nachádza zrúcanina hradu Choustník alebo zámok Třeboň (25 km). Najväčšia atrakcia oblasti, nádherný zámok Hluboká, ktorý patrí medzi najnavštevovanejšie pamiatky v Českej republike, je vzdialený 29 km. Ďalší slávny zámok, Červená Lhota, kde sa natáčali mnohé známe filmy, je vzdialený len 20 km.

V lete sa vyberte k Veselským pieskovniam (1,8 km), kde sa vďaka nádhernej piesočnatej pláži budete cítiť takmer ako pri mori. A ak si chcete len oddýchnuť a vychutnať si pokoj prírody, prejdite sa po prírodnej rezervácii Borkovická blata (9,8 km). Určite vás zaujmú nezvyčajné rašeliniskové rastliny, s ktorými sa tu stretnete.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v pohodlnej izbe s moderným interiérom. Každá izba má vlastné sociálne zariadenie a balkón či terasu. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie, k dispozícii budete mať aj televíziu, pracovný stôl a minibar. V kúpeľni nájdete sprchovací kút a sušič vlasov.

  • Dvojlôžková izba je vybavená 2 posteľami, ktoré je možné spojiť do dvojlôžka, kreslom na posedenie a pracovným stolom.

  • Trojlôžková izba disponuje 3 posteľami, z ktorých 2 môžu byť spojené do dvojlôžka. Nechýba kreslo či písací stôl.

  • Štvorlôžková izba ponúkne 4 postele (samostatne alebo spojené po dvoch) malú pohovku na posedenie a pracovný stôl so stoličkou.

  • Dvojlôžková izba Deluxe má čiastočne oddelenú spaciu časť s manželskou posteľou a obývací priestor s pohovkami na posedenie. Kúpeľňa je na rozdiel od ostatných izieb vybavená vaňou a izba sa môže pochváliť aj balkónom, šatňou a klimatizáciou.​

Na čom si pochutnáte?

Každé ráno si môžete vychutnať skvelý raňajkový bufet so širokým výberom čerstvého pečiva, údenín, syrov, cereálií, džemov a ďalších dobrôt. K dispozícii je aj čaj a káva.

Kde budete relaxovať?

V modernom wellness centre si môžete vychutnať fínsku saunu, bylinkovú parnú komoru a vírivku alebo relaxovať v relaxačnej zóne. K dispozícii je široká ponuka masáží a rôznych procedúr, najmä kolagenárium a solárium a rašelinové zábaly, pri ktorých sa využíva blahodárna pôda z miestnych rašelinísk.

Cestujete s deťmi?

Súčasťou spoločenskej miestnosti je herňa s hračkami, kde sa môžete zabaviť aj v nepriaznivom počasí.

Niečo naviac

Pre dospelých je v spoločenskej miestnosti k dispozícii stôl na stolný tenis a 2 posilňovacie stroje. Vo voľnom čase si môžete v areáli hotela zahrať aj raketu alebo petanque. Pre milovníkov výletov sú k dispozícii bicykle, e-bicykle alebo skútre na prenájom.

Hotel Lucia ***

Hotel Lucia ***

Třída ČSA 598 , Veselí nad Lužnicí
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
Hotel Lucia, s.r.o. IČ: 24722600


+ 420 723 407 416

rezervace@hotellucia.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
za 440 Kč/noc
Bezbariérovosť
Čiastočná
Parkovanie
Zdarma

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Možnosť procedúr
Kúpele
Reštaurácia
Detský kútik
Konferenčná miestnosť
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
0,2 km
Vzdialenosť od jazera
1,8 km
Zastávka
50 m