Vydajte sa na dovolenku do Beskýd a ubytujte sa v Hoteli Na Dolině *** blízko známych Pustevien. V cene máte skvelé raňajky i každodenný poukaz do hotelovej reštaurácie. Za výhodnú cenu si požičajte elektrobicykle, alebo si priplaťte za wellness.

O ubytovaní

Hotel Na Dolině *** stojí v pokojnom prostredí Beskýd v obci Trojanovice, uprostred lesov a na úpätí posvätnej hory Radhošť. Neďaleko hotela nájdete mesta Rožnov so známym skanzenom (10 km) i Frenštát pod Radhoštěm (5 km). Len 5,2 kilometrov to budete mať k dolnej stanici lanovky, ktorá vás dopraví na hrebeň Beskýd - ku známym Pustevnám.

Kde budete spať?

Ubytovaní budete v jednej zo 6 priestranných dvojlôžkových izieb kategórie Standard alebo Exclusive s možnosťou prístelky a vlastným sociálnym zariadením. Každá izba je vybavená nábytkom z masívu - manželskou posteľou so špičkovým matracom Magniflex pre kvalitný spánok, písacím stolom a nechýba ani satelitná TV. Ďalej je tu pohovka, ktorá poslúži ako plnohodotné lôžko pre tretiu osobu.

Každá izba je jedinečne vyzdobená, vo všetkých tiež nájdete originálne obrazy od miestneho maliara. Izby Exclusive sú situované k lesu a majú nádherný výhľad na Radhošť, niektoré majú balkón či terasu.

Na čom si pochutnáte?

Súčasťou hotela je aj reštaurácia, kde si v príjemnom valašskom interiéri môžete pochutnať na pokrmoch tradičnej českej a moravskej kuchyne. Zahrať si tu môžete biliard.

Kde budete relaxovať?

K odpočinku poslúži vonkajšie wellness so saunou ukrytou v štýlovom sude a s horúcou vírivkou. K aktívnej relaxácii sú tu potom tenisové kurty - v lete tri antukové, v zime potom dva v nafukovacej hale.

Hotel Na dolině ***

Hotel Na dolině ***

Trojanovice 112 , Frenštát pod Radhoštěm
Česká republika

Prevádzkuje spoločnosť:
MVDr. Petr Lehnert IČ: 41051718


+420 605 111 715

info@nadoline.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domáci maznáčik
Bezbariérovosť
Parkovanie

Možnosti ubytovacieho zariadenia

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vírivka
Sauna
Kúpele
Reštaurácia
Úschovňa bicyklov
Lyžiareň
Požičovňa bicyklov
Fén
Wellness

Okolie ubytovacieho zariadenia

Vzdialenosť od centra
4 km
Zastávka
2 km
Zjazdovka
5 km